Bella Hadid: Η σωσίας της κυκλοφορεί στο Μιλάνο και μπερδεύει τους πάντες

17:40 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid έδωσε το “παρών” στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

Καλά, όχι ακριβώς η ίδια η Bella Hadid αλλά η σωσίας της. Ένα μοντέλο που περπατούσε στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας της Diesel για την άνοιξη του 2024 στο Μιλάνο την Τετάρτη μπέρδεψε τους πάντες καθώς όλοι πίστεψαν ότι ήταν η Bella Hadid, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Αφού ένα μελαχρινό μοντέλο με παρόμοιο vibe

περπάτησε στην πασαρέλα για να κλείσει την επίδειξη, οι θαυμαστές στα social media εξέφρασαν τη σύγχυσή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dalton DuBois (@itsdaltond)

Ωστόσο, η εν λόγω σωσίας δεν ήταν η Hadid, αλλά η Dalton Dubois με έδρα το Λονδίνο, του οποίου το Instagram έχει πλημμυρίσει από σχόλια όπου τη συγκρίνουν με τη διάσημη αδερφή Hadid για εβδομάδες πριν από το σόου.

Not Dalton Dubois replying to my TikTok, whatttt— pic.twitter.com/8XrmnhRoHk

— andriana シ (@BOTTEGAHOENETA) September 22, 2023

“Κυριολεκτικά νόμιζα ότι ήσουν η Bella . Ω Θεέ μου!”, έγραψε ένας χρήστης και άλλος πρόσθεσε: “Αυτή δεν ήταν η Bella Hadid που έκλεισε την επίδειξη της Diesel, ήταν η Dalton Dubois“, ένας άλλος απάντησε: “Αν ήμουν το μοντέλο που με μπέρδευαν με την Bella Hadid, θα το έβαζα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βιογραφικό μου και θα το έκανα εντελώς δικό μου.”

“We have Bella hadid at home”

Bella hadid at home: pic.twitter.com/gM6CtBtvqU

— 男同 (@021collective) September 21, 2023

Y’all that wasn’t Bella Hadid who closed Diesel, it was Dalton Dubois pic.twitter.com/SDKuPuorVr

— High End Homo (@highendhomo) September 20, 2023

Ένας χρήστης του Twitter αστειεύτηκε: “Έχουμε την Bella Hadid στο σπίτι”, πριν μοιραστεί μια φωτογραφία της Dalton στην πασαρέλα.

the audience’s reaction cause they thought bella made her runway comeback at diesel last night and the whole time it wasn’t even her… you can’t deny her supermodel star power atp pic.twitter.com/vMMxGYaQCz

— ❦ (@saintdoII) September 21, 2023

Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: “Η αντίδραση του κοινού γιατί νόμιζαν ότι η Βella έκανε την επιστροφή της στην πασαρέλα στο diesel χθες το βράδυ και όλη την ώρα δεν ήταν καν αυτή… δεν μπορείς να αρνηθείς τη δύναμη του supermodel star power της.”

Keywords
Τυχαία Θέματα