Kate Middleton: Νέα δημόσια εμφάνιση – Αποχωρεί με τον William από το Κάστρο Ουίνδσορ – ΦΩΤΟ

17:45 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

Λίγες ώρες αφού απολογήθηκε για την επεξεργασμένη φωτογραφία, η Kate Middleton εθεάθη να αποχωρεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ στο πλευρό του πρίγκιπα William.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας κατευθύνθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας σήμερα το απόγευμα, ενώ στο πλευρό του στο αυτοκίνητο

καθόταν η σύζυγός του, η οποία έκανε μια νέα δημόσια εμφάνιση, ενώ παραμενει εκτός καθηκόντων εδώ και δύο μήνες περίπου.

Absolutely no one believes this is Kate Middleton after they admitted to deception and manipulation. A back of the head, blurry picture ain’t going to cut it. No one trust the British media since they tried to cover up the last photo.#PhotoGate pic.twitter.com/adBq9AyTPN

— ChrisBaronSmith (@ChrisBaronSmit1) March 11, 2024

Αλλά αντί για μια έκτακτη επιστροφή στα πριγκιπικά της καθήκοντα, συμφωνα με τη MailOnline, η Kate είχε ένα ιδιωτικό ραντεβού. Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η προσωπική υποχρέωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά ήταν σίγουρα στον δρόμο του συζύγου της, στο κεντρικό Λονδίνο, πριν από την τελετή στις 2.45 μ.μ. στην οποία συμμετείχαν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η βασίλισσα Camilla και η πριγκίπισσα Anne.

Catherine aka Kate Middleton was like : ‘You are not getting the money shot’. pic.twitter.com/lVndwrdAck

— katemiddletonlookbook (@katelookbook) March 11, 2024

Η Kate φωτογραφήθηκε να κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενώ ο William έδειχνε να μελετα κάποιες σημειώσεις. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, μετά την επέμβαση στην κοιλιά, στην οποία υπεβλήθη στις 16 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα