Pamela Anderson: Makeup-free και στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ

15:30 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

H Pamela Anderson συνεχίζει τις makeup-free εμφανίσεις σπάζοντας τα στερεότυπα και επιλέγοντας να επιδείξει τη φυσική της ομορφιά στα 56 της χρόνια.

Η σταρ εμφανίστηκε υπέρκομψη και με φυσικό look στο Vanity Fair Oscar Party 2024 το βράδυ της Κυριακής μετά την απονομή των Όσκαρ

2024. Μάλιστα, είχε και ξεχωριστό συνοδό, αφού στο πλευρό της ήταν ο 27χρονος γιος της Brandon Thomas Lee. Το Oscar de la Renta φόρεμά της έμοιαζε με καφτάνι κεντημένο με βιτρό, ενώ για τη δημιουργία του χρειάστηκαν 1.050 ώρες κεντήματος, όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του οίκου μόδας στο Χ.

A beaming @pamelaanderson arrives at the #VanityFairOscarParty in the #odlrfall2024 stained glass-inspired caftan. Accounting for over 1,050 hours of embroidery, the gown boasts a multi-chromatic palette of sequins. #odlrredcarpet pic.twitter.com/xRHm1kygGQ

Oscar de la Renta (@OscardelaRenta) March 11, 2024

Και μπορεί να παρέλειψε το μακιγιάζ της αλλά σίγουρα δεν της έλειπε η λάμψη που εξέπεμπε το χαμόγελό της.

Η Anderson επιλέγει το makeup-free look εδώ και μήνες και μοιάζει εντελώς συνειδητοποιημένη με την εμφάνιση και την ηλικία της. “Απλά νομίζω, ο κόσμος των social media και η φαντασία, ειδικά στη μόδα και τον κινηματογράφο, αυτά τα μέρη είναι φυγή, αλλά αυτά τα καθημερινά πράγματα… Ένιωσα ότι είναι εντάξει να είμαι”, δήλωσε η Anderson στο CR Fashion Book στις αρχές Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα