Gwyneth Paltrow: “Οι λευκές γυναίκες έχουν πολλά να μάθουν από τις μαύρες για την αυτοαποδοχή”

09:32 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gwyneth Paltrow μιλάει για τις διαφορές που έχει παρατηρήσει στις σχέσεις μεταξύ των μαύρων και των λευκών γυναικών στον κύκλο της.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τη δρ. Ella Bell στο συνέδριο The Makers Conference στο Μπέβερλι Χιλς, η ηθοποιός εξήρε την “απίστευτη εγγενή αυτοεκτίμηση” των μαύρων φίλων της, λέγοντας ότι “είναι σαν από το βαθύτερο μέρος της ψυχής τους μέχρι τις άκρες των δαχτύλων τους”.

Gwyneth

Paltrow at The MAKERS Conference 2024 pic.twitter.com/C76IqfpPm8

gwyneth paltrow fan account (@paltrowart) March 1, 2024

“Οι μαύρες φίλες μου γνωρίζουν τον εαυτό τους, αγαπούν τον εαυτό τους, με έναν τρόπο που νομίζω ότι οι λευκές γυναίκες δεν διδάσκονται”, εξήγησε η 51χρονη Paltrow. “Νομίζω ότι οι λευκές γυναίκες διδάσκονται να είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους -κάτι που έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να διαλύσω, γιατί δεν πιστεύω στον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών- αλλά μας έχουν αναθρέψει να είμαστε ανταγωνιστικές, να ζηλεύουμε, να κοιτάμε η μία πάνω από τον ώμο της άλλης”.

“Και, τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο των μαύρων γυναικών, δεν το κάνουν αυτό”, συνέχισε η σταρ. “Υπάρχει μια άμεση αποδοχή και ασφάλεια και εκτίμηση”.

Η Paltrow συνέχισε να λέει στην Bell ότι πιστεύει ότι “οι λευκές γυναίκες έχουν πολλά να μάθουν από τις μαύρες γυναίκες”.

“Έχω μάθει τόσα πολλά από τις μαύρες φίλες μου για την αυτοαποδοχή και την πλήρη αγάπη για τον εαυτό μου”, είπε. “Και νομίζω ότι εμείς οι λευκές γυναίκες σε αυτή την κουλτούρα έχουμε πολλά να μάθουμε από τις μαύρες αδελφές μας και τον τρόπο με τον οποίο σέβονται τον εαυτό τους. Και δεν είμαι σίγουρη από πού ακριβώς προέρχεται αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα