Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (2/3) – Ιχθύες αφήστε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα

09:00 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, φέρνει στα ζώδια νέες επιδιώξεις, ταξίδια, διάθεση για αποδράσεις. Τα χαρακτηριστικά είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, επικοινωνία. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες που προκύπτουν, μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά ή αισθηματικά. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, ενώ

οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καινούργιες γνωριμίες και να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή.

Κριός

Προωθείς επιδιώξεις και η δημοφιλία στο επαγγελματικό περιβάλλον απογειώνεται καθώς εντυπωσιάζεις με τις προτάσεις σου. Ξαφνικές ευκαιρίες ή ιδέες αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και σου δίνουν την ευχέρεια να κινηθείς με μεγάλη ευκολία.

Ταύρος

Αξιοποιείς τις δυνατότητες για να κλείσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Επιδιώκεις να απομονωθείς από τον ευρύτερο περίγυρο απολαμβάνοντας τη μοναξιά και τις σκέψεις σου.

Δίδυμος

Θα αφοσιωθείς σε φιλικές παρέες και συζητήσεις που μπορείς να απολαύσεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε κόντρες λόγω εκνευρισμού και αδιαλλαξίας που μπορεί να δείξεις. Επιδιώκεις να συντονιστείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Στρέφεις την προσοχή στο επαγγελματικό πεδίο καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην καριέρα σου. Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές, όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχεις αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα.

Λέων

Σήμερα, έχεις έντονο άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Από το μεσημέρι και μετά η εξωστρέφεια αυξάνεται κατακόρυφα καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς. Κράτησε τις ισορροπίες ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Ιδέες σε βοηθούν να προχωρήσεις ακάθεκτος/η σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που θέτεις. Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην προσωπική ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγάπη και θα σε αναστατώσουν.

Ζυγός

Εκδηλώνεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συνεργάτες, αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς και εσύ έχεις τη διάθεση να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και συγκρούσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, δείχνεις πίστη στον εαυτό σου και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ωστόσο, ο εγωκεντρισμός κάνει την εμφάνιση του με λανθασμένο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Τοξότης

Η μέρα δημιουργεί ένταση λόγω ξαφνικών γεγονότων με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου. Απόφυγε καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Ξαφνικά γεγονότα δημιουργούν αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Επικεντρώσου σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς μπορεί να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες. Η ένταση ανεβαίνει και η δυσκολία να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου μπαίνουν εμπόδιο.

Υδροχόος

Βρίσκεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και το απόγευμα έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα κοντινά σου και απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης. Τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν και δημιουργούν θετικό κλίμα σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύς

Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε εκφράζει σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σημαντικά βήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα