Millie Bobby Brown: Η πρόταση γάμου που παραλίγο να καταλήξει σε φιάσκο – Η “χαμένη” προφορά της προκάλεσε αντιδράσεις

21:43 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Millie Bobby Brown αποφάσισε να μοιραστεί την αληθινή ιστορία για το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αρραβωνιαστικός της Jake Bongiovi.

Καλεσμένη στο The Tonight Show Starring του Jimmy Fallon, η 20χρονη ηθοποιος μίλησε για πρώτη φορά για την προταση γάμου που της έκανε ο 21χρονος αρραβωνιαστικός της, γιος του θρυλικού Jon Bon Jovi.

Αυτό που μάθαμε ήταν ότι δεν έγινε στη στεριά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tonight Show (@fallontonight)

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν έχει πει σε κανέναν ακόμη αυτή την ιστορία, αλλά αποφάσισε να τη διηγηθεί στην εθνική τηλεόραση γιατί “είναι πολύ καλή ιστορία για να μην την πούμε”.

“Ο Jake και εγώ δεθήκαμε με τις καταδύσεις. Αγαπάμε τις καταδύσεις, πήραμε μαζί τις άδειες κατάδυσης”, ξεκίνησε.

“Μια μέρα ήμασταν σε διακοπές και μου είπε: Mil, πρέπει να σηκωθείς στις 8:00 π.μ., θα πάμε για κατάδυση. Κι εγώ είπα, 8:00 π.μ; Κατάδυση, τι θα κάνουμε;” πρόσθεσε.

Πρόσθεσε ότι ο Bongiovi της είπε ότι “θα πήγαιναν στο ίδιο σημείο που πηγαίνουμε συνήθως, αλλά εκείνη πρότεινε: Είναι βαρετό ας πάμε κάπου καινούργιο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tonight Show (@fallontonight)

Εκείνος της είπε, “όχι, πρέπει να πάμε σε αυτό το σημείο. Οπότε πάμε από κάτω, και είμαστε πολλά μέτρα κάτω, και μου δίνει κάτι σαν κοχύλι. Και το γύρισα και ήταν ένα δαχτυλίδι”

Είπε ότι και οι δύο κοίταζαν ο ένας τον άλλον καθώς εκείνη μουρμούριζε κάτι, μιμούμενη τον τρόπο που ακουγόταν εκείνος με τον καταδυτικό εξοπλισμό του. Η Brown πρόσθεσε ότι έκανε νόημα να ανέβουν, προσθέτοντας: “Επειδή αυτό σημαίνει, θέλω να ανέβω, οπότε αυτό τεχνικά θα σήμαινε κάτι σαν, όχι, δεν θέλω να σε παντρευτώ, θέλω να ανέβω” Εκανε χειρονομία που σήμαινε ότι θα τον παντρευτεί, αστειευόμενη: “Νομίζω ότι ήταν υποτονικό, αλλά φρικάραμε ούτως ή άλλως”.

Η ρομαντική πρόταση γάμου πήρε όμως μια αρκετά μοναδική -και σχεδόν θανατηφόρα- τροπή, όπως εξηγεί η Brown. “Βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι μου και καθώς πηγαίνω να του το δείξω, το δαχτυλίδι πέφτει από το δάχτυλό μου, πέφτει σαν, τόσο γρήγορα, ήταν σαν κινηματογραφική ταινία. Ο Jake βούτηξε… τόσο βαθιά. Ο δύτης είπε, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Τα αυτιά σου. Κυριολεκτικά, ο εγκέφαλός σου θα εκραγεί. Πετάχτηκε, έκανε μια κινηματογραφική αρπαγή και έσωσε το δαχτυλίδι”, είπε ενώ το πλήθος χειροκροτούσε.

“Πραγματικά αισθάνομαι ότι είναι μια αντανάκλαση του ποιος είναι, και αισθάνομαι ότι θα έχουμε πάντα ο ένας τα νώτα του άλλου. Και αν κάποιος χάσει την μπάλα, εμείς την έχουμε. Οπότε, αυτό είναι“.

Η Brown προσθέτει: “Φτάσαμε στην επιφάνεια και είπε: Θέλεις να με παντρευτείς; Κι εγώ είπα, ω, ναι. Θέλω να πω, ναι, αυτό θα ήταν… μάλλον πρέπει να μου το ζητήσεις. Και μετά είπε, ξέρεις, σου αγόρασα αυτό το δαχτυλίδι επειδή η μαμά σου δεν με άφηνε να πάρω το δαχτυλίδι της. Αυτό που φοράω είναι το δαχτυλίδι της μαμάς μου. Και η μαμά μου είπε, αποκλείεται, Jake. Δεν θα πάρεις το δαχτυλίδι μου εκεί κάτω. Ξέρω ότι θα σου πέσει. Και σίγουρα το έριξε”, αστειεύτηκε η Brown.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

“Είχε δίκιο, οπότε όταν ανεβήκαμε στο πλοίο, είπε: Αυτό είναι το δαχτυλίδι της μαμάς σου και το πήρα από τους γονείς σου. Και ήταν πολύ μαγικό. Και οι γονείς του ήταν εκεί και φαινόμασταν τόσο ατημέλητοι βγαίνοντας από μια βουτιά. Είπαμε: Αρραβωνιαστήκαμε, αλλά πρέπει να σας πούμε και αυτή την τρελή ιστορία που μόλις συνέβη”, είπε η Brown.

Και μπορεί το κοινό να ενθουσιάστηκε από την ιστορία της ηθοποιού, οι θαυμαστές της όμως όχι και τόσο. Οι περισσότεροι την κατέκριναν ότι μίλησε με αμερικανική προφορά.

Η 20χρονη ηθοποιός, η οποία πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στο Bournemouth πριν μετακομίσει στη Φλόριντα σε ηλικία οκτώ ετών, μίλησε χαρακτηριστικό αμερικανικό twang με πολλούς να αναρωτιούνται στο Instagram: “Πού είναι η βρετανική προφορά σου;” Στα σχόλια το μόνο που μπορούσαν να συζητήσουν οι θαυμαστές ήταν για το πόσο έχει αλλάξει η προφορά της. Έγραψαν: “Η προφορά της έχει ουσιαστικά χαθεί” και “8AM? Δεν ακούγεται καθόλου Βρετανίδα πια!!!’

Keywords
Τυχαία Θέματα