Céline Dion: Γλυκές στιγμές με τους γιους της ενώ δίνει μάχη για την υγεία της

12:34 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της Céline Dion έχουν καθησυχάσει τους θαυμαστές της, καθώς η σταρ δίνει μάχη με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου. Η ίδια με μια ανάρτησή της στα μέσα του Μαρτίου, ημέρα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο SPS από το οποίο πάσχει ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένη να επιστρέψει μια μέρα στη σκηνή.

“Το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS). Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση ασθένεια ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής

μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή”, έγραψε, με τη λεζάντα αυτή να συνοδεύει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τους τρεις γιους της, τον René-Charles, 23 ετών, και τους δίδυμους, Nelson και Eddy, 13 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

“Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη των παιδιών μου, της οικογένειάς μου, της ομάδας μου και όλων σας”, έγραψε η τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 56 της χρόνια ένα δεκαπενθήμερο αργότερα. Η περιπέτεια υγείας της έγινε αφορμή η Céline Dion να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της και να ζει ξεχωριστές στιγμές στο πλευρό τους.

Στις 21 Μαρτίου, τα δίδυμα συνόδευσαν τη μητέρα τους στη Βοστώνη. Οι Boston Bruins εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν δέχθηκαν την επίσκεψη της σταρ στα αποδυτήρια, όπου εκείνη τους χάρισε ένα πραγματικό σόου. Παίρνοντας τη θέση του προπονητή των Bruins, Jim Montgomery, ανακοίνωσε τη σύνθεση τραγουδώντας. Η ομάδα δημοσίευσε ένα βίντεο γεμάτο ενθουσιασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

Now, THAT'S a legendary lineup read @celinedion | #BehindTheB pic.twitter.com/xCqj0pAWRv

— x – Boston Bruins (@NHLBruins) March 22, 2024

Ταυτόχρονα, η Céline Dion καθησύχασε το κοινό δείχνοντας ότι δεν είχε χάσει τίποτα από το ταμπεραμέντο της και την επιθυμία της να κάνει show. Και παράλληλα, βρίσκει την ευκαιρία να περάσει και λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Στον λογαριασμό που δημιούργησε πρόσφατα στο Instagram, o Nelson μοιράστηκε δύο συγκινητικές φωτογραφίες με τη μητέρα του και τον δίδυμο αδελφό του. “Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία, αδελφέ”, έγραψε ο 13χρονος, γράφοντας στη λεζάντα το στιγμιότυπο με τη μητέρα του στη μέση του ίδιου και του αδερφού του, λαμπεροί και χαρούμενοι που μπορούν να αναδείξουν αυτή την οικογενειακή ευτυχία στην οθόνη του γηπέδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nelson Angelil (@nelson_angelil)

Είναι όλο χαμόγελα. Στη δεύτερη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Nelson, φαίνεται δίπλα στη διάσημη μαμά του, να φτιάχνει μια καρδιά με τα δάχτυλά της. Μαζί, επισκέφθηκαν επίσης ένα μουσείο. Το είδος της δραστηριότητας που η Céline Dion έβρισκε λιγότερο χρόνο για να κάνει όταν βρισκόταν σε περιοδεία ή ανάμεσα σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nelson Angelil (@nelson_angelil)

Η πρώτη δημόσια επανεμφάνιση της Céline Dion ήταν σε έναν αγώνα χόκεϊ, ένα άθλημα στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο μεγαλύτερος γιος της, René-Charles, στο τέλος Οκτωβρίου του περασμένου έτους. “Οι γιοι μου και εγώ περάσαμε υπέροχα συναντώντας τους Montreal Canadiens μετά τον αγώνα χόκεϊ με τους Vegas Golden Knights. Έπαιξαν τόσο καλά, τι παιχνίδι!!!! Ευχαριστούμε που μας συναντήσατε μετά το παιχνίδι, παιδιά! Ήταν αξέχαστο για όλους μας. Καλή σεζόν σε όλους!”, σχολίασε η Céline ανεβάζοντας αρκετές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτές οι όμορφες εικόνες μιας ενωμένης οικογένειας δίνουν ελπίδα και χαρά στους θαυμαστές της σταρ. Μετά τον θάνατο του συζύγου της René και της μητέρας της, Thérèse, και την προσωπική της μάχη με την ασθένεια, η σταρ αντλεί δύναμη από τους τρεις γιους της για να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα