Gillian Anderson: Επέστρεψε στα γυρίσματα 10 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

09:33 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gillian Anderson μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στη δουλειά λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Today, η 55χρονη ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στα γυρίσματα στο The X-Files μόλις 10 ημέρες μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου παιδιού της, της κόρης της Piper, το 1994. Η Anderson έχει την Piper με τον σχεδιαστή παραγωγής Clyde Klotz και

είναι επίσης μητέρα δύο γιων, του Oscar, 15 ετών, και του Felix, 17 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Mark Griffiths.

babes wake up gillian anderson talking about the x files and its reboot and not saying no to being involved in it entirely in the big year of 2024???? pic.twitter.com/hZL2AzpAhd

amy (@scullysfoxes) April 3, 2024

“Αν δεν αισθανόμουν τόσο ένοχη που έμεινα έγκυος στην πρώτη σεζόν, ίσως να φρόντιζα καλύτερα τον εαυτό μου και να σκεφτόμουν περισσότερο τι χρειαζόμουν για το συμφέρον μου εκείνη την εποχή“, είπε η ηθοποιός.

“Αλλά νομίζω ότι ήμουν τόσο απορροφημένη από το: παραλίγο να με απολύσουν, θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω ό,τι μου πουν. Οπότε ναι, 10 ημέρες μετά από μια καισαρική τομή”, συνέχισε. “Αλλά ακόμη μιλάμε γι’ αυτό, σωστά; Είναι ενδιαφέρον. Ό,τι κι αν ήταν, πριν από 30 χρόνια”.

Gillian Anderson says if the Ryan Coogler X-Files happens, she might “pop in for a little something something.”
– The Today Show. pic.twitter.com/CnlqP3jiXb

— No Context Gillian Anderson (@ContextGillian) April 3, 2024

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Anderson μίλησε για το πάθος της να υπερασπιστεί την ενδυνάμωση των γυναικών, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου της “Want”, στο οποίο δημοσιεύει ανώνυμες επιστολές από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η σταρ πρόσθεσε για το βιβλίο: “Και στο τέλος της ημέρας, ίσως αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο βαθμός στον οποίο οι γυναίκες αγωνίζονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν, τόσο στη δουλειά, όσο και σε μια σχέση και στην κρεβατοκάμαρα. Και έτσι, αξίζει να συνεχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα