Kate Middleton: Προειδοποίηση για το βίντεο με την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου – Ποιος είναι ο λόγος

11:40 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το βίντεο όπου η Kate Middleton ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου της επισημάνθηκε με “σημείωση του συντάκτη” (editor’s note) στo Getty Images.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ηχογραφήθηκε από τα στούντιο του BBC στις 20 Μαρτίου και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι του Κένσινγκτον

στις 22 Μαρτίου. Κάποιοι παρατήρησαν ότι η λεζάντα του βίντεο στο Getty Images περιλαμβάνει μια σημείωση του συντάκτη που αναφέρει: “Αυτό το ενημερωτικό βίντεο παραχωρήθηκε από έναν τρίτο οργανισμό και ενδέχεται να μην τηρεί τη συντακτική πολιτική του Getty Images”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ένας εκπρόσωπος του Getty Images, του μεγαλύτερου ιδιωτικού φωτογραφικού αρχείου στον κόσμο, με περισσότερες από 130 εκατ. φωτογραφίες, δήλωσε στο PEOPLE την Τρίτη: “Η Getty Images περιλαμβάνει μια τυπική σημείωση συντάκτη για το ενημερωτικό περιεχόμενο, που παρέχεται από τρίτους οργανισμούς”.

Το υλικό πιστώνεται στο “BBC Studios/Kensington Palace” μέσω του Getty Images.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε στο βίντεο ότι η κατάστασή της θεωρείτο μη καρκινική όταν χειρουργήθηκε, χαρακτήρισε τη διάγνωση ως “τεράστιο σοκ” και ζήτησε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της καθώς ολοκληρώνει τη θεραπεία.

Όσο για τον λόγο που η Kate προτίμησε να μεταφέρει τη σοκαριστική είδηση χωρίς τον William στο πλευρό της, αν και τον ανέφερε αρκετές φορές στην ομιλία της, πηγή του Παλατιού σημείωσε στο People: “Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να παραδώσει το μήνυμα προσωπικά μόνη της”. H εσωτερική πηγή ανέφερε πως η Kate ξεκαθάρισε ότι ο πρίγκιπας William “την υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα