Alexandra Paul: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ – Σώθηκε από θαύμα ο 10 μηνών γιος της

15:51 28/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ από τον Καναδά, Alexandra Paul, στα 31 της χρόνια.

Η αθλήτρια επέβαινε σε όχημα μαζί με τον μικρούλη γιο της, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε έξι αυτοκίνητα, στη ζώνη εργοταξίου στην County Road 124 στην κοινότητα Melancthon στο Οντάριο, σύμφωνα με το ESPN και το Associated Press.

#RIP

Everything we know: https://t.co/FSdbvTQJbw

— TMZ (@TMZ) August 27, 2023

Η επαρχιακή αστυνομία του Οντάριο ανέβασε στο Facebook την είδηση ότι μια γυναίκα περίπου στην ηλικία της Paul κηρύχθηκε νεκρή στον τόπο του δυστυχήματος. Ο γιος της, tον οποίο απέκτησε στο τέλος του περασμένου έτους με τον σύζυγό της και σύντροφό της στο καλλιτεχνικό πατινάζ Mitchell Islam, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά οι τραυματισμοί που υπέστη το παιδί δεν είναι γνωστοί.

Δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν επίσης με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή του το Skate Canada επιβεβαίωσε τον θάνατο της Paul σε ανακοίνωσή του: “Με βαριά καρδιά το Skate Canada ανακοινώνει τον ξαφνικό θάνατο ενός πολύτιμου μέλους της κοινότητας του πατινάζ, της Alexandra Paul. Ένα λαμπρό αστέρι εντός και εκτός πάγου, η αφοσίωση, το πάθος και το αξιοσημείωτο ταλέντο της Alexandra άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ.

It is with a heavy heart that Skate Canada announces the sudden passing of a cherished member of our skating community, Alexandra Paul.

Our thoughts are with Alexandra’s family, friends, and everyone who was fortunate enough to know her https://t.co/odyqnPVCSW

Skate Canada / Patinage Canada (@SkateCanada) August 26, 2023

Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, η Alexandra και ο σύντροφός της Mitchell Islam κέρδισαν πολλά διεθνή μετάλλια, διεκδίκησαν τρία μετάλλια στο καναδικό πρωτάθλημα και συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014. Η προσήλωσή της στην αριστεία συνδυαζόταν μόνο με τη ζεστασιά και την ευγένειά της, που την έκαναν αγαπητή στους συναθλητές, τους προπονητές και τους οπαδούς της.

One of the most beautiful programs ever skated, thinking increasingly about the exquisite art that Alex created with such incredible talent

Keywords
Τυχαία Θέματα