Τελεσίγραφο Βενιζέλο: Ή με στηρίζεται ή πέφτουμε

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται «Στηρίξτε με ή πέφτουμε» θα είναι το μήνυμα που θα εκπέμψει ο κ. Βενιζέλος στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη, εν μέσω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής

Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι την Τετάρτη, οι βουλευτές του κόμματος θα κληθούν «να επιβεβαιώσουν όλοι αυτό που αποφασίσαμε όλοι, να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες ότι θα ζητηθεί «ψήφος εμπιστοσύνης» στον πρόεδρο του κόμματος.

Οι τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ έγιναν φανεροί μετά την κινητοποίηση της κοινοβουλευτικής ομάδας για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, από τις τοποθετήσεις βουλευτών (Σκανδαλίδης, Μωραΐτης, Κασσής) κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης, την απομάκρυνση της Θεοδώρας Τζάκρη, την αποχώρηση του Νίκου Σηφουνάκη από τη θέση του εισηγητή για θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών -με αιχμές για την κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ.

Οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου φοβούνται τον κίνδυνο... ατυχήματος καθώς η κυβέρνηση στηρίζεται σε 154 βουλευτές - εκ των οποίων οι 27 από το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα