Σοκ! Έθαψε και "έχτισε" τη μητέρα της κάτω από το μπαλκόνι της

Με ένα ιδιαίτερα φρικτό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια έξω από την Καλαμάτα όταν βρήκαν θαμμένη μια γυναίκα κάτω από τη βεράντα της κόρης της.

Σύμφωνα με το pelop.gr η υπέργηρη γυναίκα στις 10 Αυγούστου, είχε μεταφερθεί με ταξί από την κόρη της, μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο, στο σπίτι τους στο χωριό.

Από τότε κανείς δεν την είδε κανείς. Πριν από λίγες ημέρες η κόρη κάλεσε έναν Αλβανό εργάτη και έχτισε το

κάτω μέρος της βεράντας, χωρίς όπως λέει ο ίδιος να αντιληφθεί ότι εκεί ήταν θαμμένη ηλικιωμένη. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή, εξετάζει τον εργάτη, ο οποίος αρνείται κάθε συμμετοχή, δηλώνοντας πως του ζητήθηκε να εκτελέσει την εργασία κτισίματος και τίποτα άλλο, χωρίς και ο ίδιος να καταλάβει πως κάτι συμβαίνει.

Η απουσία κάθε ζωτικού σημείου της ηλικιωμένης, απόρησε το χωριό και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να ελέγξει το σπίτι. Οι αστυνομικοί παραξενεύτηκαν από το φρέσκο κτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν την Κυριακή το απόγευμα να ανακαλύψουν το φρικτό μυστικό που κρυβόταν πίσω από το φρέσκο τσιμέντο. Σπάζοντάς το, διέκριναν στο κενό που υπήρχε σκουπίδια και διάφορες σακούλες. Πίσω από αυτά όμως, βρισκόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, το άψυχο σώμα της 80χρονης. Να σημειωθεί ότι για αυτό το διάστημα η κόρη λάμβανε τη σύνταξη της μητέρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 60χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα πάντως με την νεκροψία, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία θα περιμένει και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Στο μεταξύ, η 58χρονη κόρη της ηλικιωμένης, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύεται από το μεσημέρι στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα