Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο από... 4000 "πασόκους"!

Χθες ήταν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, "έσκασαν" 4000 στελέχη του Κινήματος που με "μπροστάρη" τον Μιχάλη Καρχιμάκη ζήτησαν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάει σε Συνέδριο "ΠΑΣΟΚ" και όχι "Ελιάς" και να αλλάξει όπως τονίζεται η πολιτική που ακολουθεί!

"Το «κατασκεύασμα» της ΕΛΙΑΣ κατάφερε να χάσει σχεδόν τους μισούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2012, ενώ η συσπείρωση των άλλων μισών επήλθε μέσα από την συναισθηματική

και πολιτική σχέση τους με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μια ακόμη ευκαιρία για τη διάσωση του Κινήματος. Το αποτέλεσμα αυτό και δεδομένου ότι η χώρα δεν βρίσκεται στο πολιτικό και ανθρωποφαγικό κλίμα του 2012 συνιστά ιστορική αποτυχία και αποτελεί το τελευταίο σήμα της κοινωνίας για το μέλλον της παράταξης. Τώρα πλέον κανείς μας δεν νομιμοποιείται να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να αποποιηθεί των ευθυνών του" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Και στη συνέχεια παρέθεσαν τους τρις στόχους που όπως τονίζεται ίσως να... "ηχούν ξένα σε κύκλους του ΠΑΣΟΚ".

Προτείνουν τα εξής:

- "Συνέδριο ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να μιλήσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους τούτες τις ιστορικές στιγμές όλα τα στελέχη μας. Πρώην και νυν".

- "Αλλαγή πολιτικής. Ζητάμε το συνέδριο να μην είναι ξανά μια προεκλογική φιέστα ή μια στείρα αντιπαράθεση προσωπικών στρατηγικών. Θέλουμε ένα συνέδριο που θα αποφασίσει αλλαγή πολιτικής για να μπορέσουμε να απευθυνθούμε ξανά στην κοινωνία".

- "Όλα από την αρχή. Σήμερα έχει εκ των πραγμάτων τεθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τους μη γνωρίζοντες και θέμα ακολουθούμενων πολιτικών και θέμα προσώπων και θέμα συμμαχιών".

Επισημαίνεται τέλος πως "απαιτείται μια νέα πολιτική πρόταση που θα αναγνωρίζει το σύνολο των νέων πραγματικοτήτων σχεδόν πέντε χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης. Πρόσωπα που θα μπορούν να υλοποιήσουν αυτήν την πολιτική και θα ανταποκρίνονται στην ιστορική διαδρομή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αποτελώντας ελπίδα ανάταξης για το κίνημα , με κυρίαρχα τα στοιχεία της σύνθεσης , των πρωτοβουλιών ,της σύγκρουσης με ότι υπονομεύει τη ζωή των ανθρώπων, με ότι δημιουργεί συνθήκες ανισοκατανομής του πλούτου προς όφελος των λίγων και σε βάρος των πολλών ,της ενότητας , της ανανέωσης και της αποκατάστασης της πολιτικής φυσιογνωμίας του Κινήματος. Και τέλος οι συνθήκες θέτουν εκ των πραγμάτων θέμα κοινωνικών και πολιτικών συμμαχιών με συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις. Χωρίς να γίνουμε ουρά και παρακολούθημα κανενός".

Μεταξύ των 4000 στελεχών συμμετέχουν τα μέλη της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και κίνησης 75 : Καρχιμάκης Μιχάλης, Νιώτης Γρηγόρης, Πεταλωτης Γιώργος, Στρατάκης Μανώλης, Γιουματζίδης Βασίλης, Παπαηλιού Άσπα, Νούσιος Βασίλης, Σενετάκη Ειρήνη, Κορακίδης Οδυσσέας κλπ, γραμματείς και μέλη Νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικά και κοινωνικά στελέχη...

Keywords
Τυχαία Θέματα