"Πριν από την πρεμιέρα σκεφτόμουν τι πάω να κάνω... Δεν θα τα καταφέρω"

Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Άννα Μπουσδούκου μιλά για την πρόταση που της έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAΪ να παρουσιάσει εκπομπή και τον πανικό που ένιωσε λίγο πριν την πρεμιέρα!

Όταν της έγινε λοιπόν η πρόταση από το ΣΚΑΪ για να αναλάβει την παρουσίαση τι ένιωσε; "Έκπληξη βεβαίως. Μου το είπαν, ενώ βρισκόμουν στο πλοίο γυρνώντας από τις διακοπές μου" είπε στο People!

Και μετά; "Πανικό. Τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα σκεφτόμουν «Τι πάω να κάνω; Δεν θα τα καταφέρω". Την επομένη είπα στον εαυτό μου: "Ηρέμησε, γιατί με αυτή την ψυχολογία

είναι σίγουρο ότι δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ξέχασέ το και προχώρα σαν να μη συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο". Έτσι κι έγινε.

Ένιωσε ανασφάλεια επειδή θα αντικαθιστούσε την Πόπη Τσαπανίδου; "Ένιωσα ευθύνη. Ο στόχος μου ήταν και είναι να βγαίνει μια αξιοπρεπής εκπομπή. Το αν κάποιος τα καταφέρνει καλά ή όχι δεν εξαρτάται πάντα απ' τον ίδιο, αλλά από μια σειρά πραγμάτων. Εγώ μπαίνοντας στο πλατό έχω πάντα στο μυαλό μου τρεις συνισταμένες: πού βρίσκομαι, τι θέλω να κάνω και ποια είμαι".

Τέλος απάντησε στο αν οι συγκρίσεις με την πολύ έμπειρη –και επιτυχημένη– συνάδελφό της την ενόχλησαν... "Μα δεν είναι αστείες; Οι συγκρίσεις, όχι με την Πόπη Τσαπανίδου, αλλά με οποιονδήποτε άνθρωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα