O ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει... Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Κορινθίων

Πολύ κοντά στη νίκη βρίσκεται πλέον η Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Κορινθίων, με τον βασικό παράγοντα να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι χειρισμοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή έχουν προκαλέσει, εκτός από εκνευρισμό, και απογοήτευση για την έκβαση στην επιλογή του προσώπου.

Στην παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού επικρατεί κατήφεια, αφού ο νυν δήμαρχος, μετά από δύο συνεχόμενες θητείες

στο αξίωμα, δείχνει να χάνει από τον υποψήφιο της Ν.Δ., Βασίλη Νανόπουλο. Ο Αλ. Πνευματικός πληρώνει ουσιαστικά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, η οποία του προκαλεί μεγάλο πρόβλημα, παρόλο που ο ίδιος πασχίζει να αποτινάξει από πάνω του τον κομματικό χαρακτήρα. Ενα ακόμα στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό στο επιτελείο του είναι το αρνητικό πρόσημο των δύο θητειών του, αλλά και η λογική φθορά που έχει επέλθει.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Νανόπουλος είναι ένα στέλεχος με μακρά πορεία στα κομματικά δρώμενα της Ν.Δ. και επιχειρεί να συσπειρώσει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που να απευθύνεται στο κοινό των ΑΝ.ΕΛ. Ταυτόχρονα, υπάρχουν φήμες ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Πανταζής, αναμένεται να στηρίξει στον δεύτερο γύρο τον Βασίλη Νανόπουλου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο kalpes14.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα