Ποιοι μένουν τώρα Κορυδαλλό εκτός του Άκη;

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και με αυτή την αφορμή, ο Βηματοδότης μας μεταφέρει την εικόνα από την πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού ή, όπως την αποκαλούν οι δεσμοφύλακες, «Πτέρυγα Στ'».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δεν μένει μόνος του πλέον στο κελί του, αλλά του έβαλαν ως συγκάτοικο έναν Αλβανό του κοινού ποινικού δικαίου

και έναν άλλον κατάδικο. Για την ώρα, δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στον πρώην υπουργό αφού δεν πολυμιλάνε μεταξύ τους.

Σε απόσταση από το κελί του Άκη βρίσκεται ο Ι. Σμπώκος, ο οποίος απέκτησε και αυτός συγκάτοικο, έναν... αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά.

Δίπλα από τον κ. Σμπώκο βρίσκεται ο πρώην υπουργός της Κύπρου, κ. Μιχαηλίδης, αλλά κανείς δεν του μιλάει.

Την ίδια ώρα, η VIP πτέρυγα μπορεί να καυχιέται ότι φιλοξενεί προσωρινά έναν κρατούμενο όχι για να τον προστατέψει από άλλους αλλά για να μην δραπετεύσει. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρικάλων στον Κορυδαλλό και του έδωσαν ένα ξεχωριστό κελί, στο υπόγειο της Πτέρυγας.

Στο κελί όπου έμενε ο Χρ. Ξηρός τοποθέτησαν έστω και προσωρινά τον Μάκη Ψωμιάδη, επονομαζόμενο και Big Mac.

Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος, προσπαθεί μετά μανίας με τους δικηγόρους του να πετύχει αποφυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα