Στην Βουλή τώρα οι φαρμακοποιοί

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο φαρμακοποιών προκειμένου στην συνέχεια να παραβρεθεί στα θεωρεία από τα οποία θα παρακολουθήσει την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Το Onmed.gr μίλησε με πολλούς φαρμακοποιούς, οι οποίοι εκφράζουν την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία βελτίωση στις ρυθμίσεις.

Καταθέτουν δε την απογοήτευσή τους, διότι παρά το γεγονός ότι το πρωί της Κυριακής οι πρόεδροι των Συλλόγων κ.κ. Κυρ. Θεοδοσιάδης και Κων.

Λουράντος συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο όπου ο τελευταίος τους υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον πρωθυπουρό προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις στο πολυνομοσχέδιο, τίποτε δεν έγινε τελικά.

Νοιώθουμε προδομένοι από τους πολιτικούς, τονίζουν οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους που θα τα ανακοινώσουν στις Γενικές τους Συνελεύσεις. Ο ΦΣΑ πραγματοποιεί την Γενική του Συνέλευση την Δευτέρα στις 10 το πρωί. Προσθέτουν δε, ότι η φαρμακευτική περίθαλψη παραδίδεται σε καρτέλ και σε ξένα συμφέροντα, σε βάρος των πολιτών.

Πηγή: onmed.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα