Νέα στοιχεία για τον θάνατο του βαρυποινίτη Καρέλι

Τα νεότερα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας φανερώνουν πως τα χτυπήματα τα οποία έφερε ο Kαρέλι έγιναν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Πιο συγκεκριμένα, σε άλλο χρόνο φέρεται να έγινε το κάταγμα στο στέρνο και σε άλλο χρονικό σημείο να προκλήθηκε το έγκαυμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού του Καρέλι

Ειδικότερα, σε εξέλιξη είναι η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκος για την κακοποίηση του Αλβανού βαρυποινίτη

Ήδη, στο πλαίσιο της

έρευνας, έχουν καταθέσει σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά και αστυνομικοί με τις δικαστικές πηγές να τονίζουν πως «θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση. Δε χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά.»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου έχουν προσκομίσει σειρά έγγραφων στοιχείων από τα οποία, κατά την εκτίμησή τους, προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του κρατούμενου δεν έγινε όσο ήταν στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το σημάδι αυτό στο χέρι δεν το είχε ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ωστόσο, όταν ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο ΑΤ Ιτέας, οι αστυνομικοί συνέταξαν έκθεση στην οποία καταγράφεται ότι κατά την μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.

Υπενθυμίζουμε πως ότι ο Αλβανός Ιλία Καρέλι την 25η Μαρτίου μαχαίρωσε θανάσιμα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές του Μαλανδίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη, πατέρα δύο παιδιών και στην συνέχεια ο Καρέλι βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας, όπου είχε μεταχθεί για λόγους ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα