Τι καιρό θα κάνει αύριο

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φθάσει στους 18 με 20 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη, στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται ήλιος, ασθενείς άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς. Στη δυτική

Μακεδονία και την Ήπειρο προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας, όμως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα εκδηλωθούν μπόρες. Στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις και ανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Στην Κεφαλονιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη θα έχουμε το πρωί ήλιο και το απόγευμα συννεφιά. Η ένταση των ανέμων στα 3 με 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι. Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Στη Θεσσαλία ο καιρός προβλέπεται καλός. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 20 βαθμούς. Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται αρκετές νεφώσεις, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας κατά 3 τουλάχιστον βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν 18 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα