Παπαδημούλης: "Οι δανειστές διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση είναι... βολική"

«Ο Αντώνης Σαμαράς θα εισπράξει μια πολιτική στήριξη από την Άγκελα Μέρκελ αλλά μέχρι εκεί» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Εκτίμησε πως η Γερμανίδα καγκελάριος θα πει πως δεν μπορούν να ληφθούν άλλες αποφάσεις καθώς η συνάντηση είναι διμερής και οι αποφάσεις λαμβάνονται στο πλαίσιο της ΕΕ.

Σημείωσε

πως από "αυτά που θα ειπωθούν στη σημερινή συνάντηση θα επηρεαστεί η αντοχή της κυβέρνησης και ο χρόνος των εκλογών εάν θα γίνουν στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015", ενώ συμπλήρωσε πως: "μετά τις διαπραγματεύσεις της τρόικας στην Αθήνα θα φανεί αν όσα λέει η κυβέρνηση είναι υλοποιήσιμο σχέδιο ή απλά φούμαρα"

Σε ότι αφορά το χρέος, κάλεσε τον κ. Σαμαρά αντί να σταματά και να συνομιλεί με τους βουλευτές του στη Βουλή να πάει στην Ολομέλεια και να γίνει σοβαρή συζήτηση για το πώς θα γίνει η διαχείριση του χρέους.
Εκτίμησε επίσης πως οι δανειστές έχουν διαπιστώσει πως η κυβέρνηση είναι βολική και για το λόγο αυτό τρενάρουν το θέμα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κούρεμα ή διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα