Σκληραίνει η εσωτερική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ

Την στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς έχει στην "φαρέτρα" του την δημοσκοπική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ για να σκήσει πίεση στην συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στην Κουμουνδούρου έχουν βγει τα μαχαίρια.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που έχει θάψει εδώ και καιρό το τσεκούρι της εσωτερικής αντιπολίτευσης,

το τελευταίο διάστημα κάνει δηλώσεις (σ.σ μάλιστα την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα στον Πάπα) για δραχμή και για σκληρή αντιπαράθεση με την Τρόικα και τους δανειστές.
Από κοντά σε αυτό το εσωτερικό αντιπολιτευτικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο οικονομολόγος, Κώστας Λαπαβίτσας που εκφράζει την άποψη ότι η λύση του προβλήματος δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί εντός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Σε όλο το παραπάνω σκηνικό, είναι πολλές φωνές στο κόμμα, που αν και στηρίζουν τις αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα, δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξόρμηση του στο εξωτερικό (βλέπε Κόμο τις ημέρες της ΔΕΘ και συνάντηση με Πάπα) και ζητούν να επικεντρωθεί περισσότερο στα του τόπου μας.
Στην Κουμουνδούρου ψάξουν τρόπο να διαχειριστούν τις δημοσκοπικές πρωτιές και να μαζέψουν κάποιους που ήδη έχουν αρχίσει να ράβουν υπουργικά κοστούμια. Τι επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε δήλωση που θα στοχεύει στους διαφωνούντες και ταυτόχρονα θα τους προειδοποιεί για τις επόμενες ενέργειες που θα περάσουν από τα όργανα του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα