Κουβέλης: "Ανοιχτή η πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ"

Απέρριψε για ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φώτης Κουβέλης. Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι ο λόγος του αποκλεισμού της πιθανότητας αυτής είναι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία δεν φαίνεται να αλλάζει, κατά την εκτίμησή του.

Όσον αφορά στην επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή

για τον νέο Πρόεδρο, εκτίμησε ότι δεν θα βρεθούν οι απαραίτητοι 180, ενώ "3 με 4" βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν ψηφίζουν ανεξαρτήτως προσώπου.

Ακόμα, ο Τρικαλινός πολιτικός άφησε ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ως όρο "οι προτάσεις του να γίνουν ρεαλιστικότερες". Παράλληλα, σημείωσε πως το κόμμα του δεν προτίθεται να στηρίξει ξανά την κυβέρνηση.

Όσον αφορά στο μέλλον του στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει εκεί, "αν το θελήσουν οι σύντροφοί μου".

Τέλος, "άδειασε" το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο "φλερτάρει" με βουλευτές του κόμματος - ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στην εκδήλωση του Ποταμιού για τις "21 λύσεις" - , καθώς κατά την εκτίμησή του "δεν είναι πολιτική να λες απλώς είμαι νέο κόμμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα