Οι κερδισμένοι της τηλεθέασης

Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα πρώτα δείγματα γραφής όσον αφορά τη μάχη της τηλεθέασης της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη επικράτησε έναντι της Τατιάνας Στεφανίδου, κερδίζοντας τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά, όπου η διαφορά είναι μεγαλύτερη. Σημαντική πίεση, όμως, δέχθηκε και το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega

(η σειρά «Ονειρο Ηταν»), με το που ξεκίνησε το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1.

Ως προς τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, φαίνεται πως κατά το πρώτο διάστημα τουλάχιστον θα υπάρξει μεγάλη μάχη, αφού οι διαφορές είναι -μέχρι νεωτέρας- μικρές. Αντίθετα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν την παράδοση με τα υψηλά νούμερα σε σύνολο και νεανικά κοινά, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται η είσοδος στην εξίσωση του «Πρωινού» του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα.

Πάντως, η εμφάνιση του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στον ανταγωνισμό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν μεγάλη πίεση τα ενημερωτικά προγράμματα που βρίσκονται «απέναντί» τους, δηλαδή η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U» στο Star, η Αννα Μπουσδούκου με το «Τώρα» στον ΣΚΑΪ και οι «Αταίριαστοι», που ακολουθούν (οι οποίοι πάντως δεν έχουν φέρει ούτως ή άλλως ικανοποιητικά αποτελέσματα).

Τέλος, με το δεξί ξεκίνησε και η πρεμιέρα του «Κάτι Ψήνεται» στον Alpha.

Διαβάστε επίσης:

O Σωτήρης Καλυβάτσης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Ο οδικός χάρτης της ψηφιακής TV

Ο Γιώργος Λιάγκας έφαγε ξύλο από τη Φαίη Σκορδά (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα