Ο αδελφός του Μπάρακ Ομπάμα μιλά για τον βίαιο πατέρα τους

Ο Μπάρακ Ομπάμα, μεγάλωσε χωρίς πατέρα καθώς οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός. Την απουσία του πατρικού προτύπου περιγράφει σε ένα βιβλίο που έγραψε σχετικά την παιδική του ηλικία με τίτλο "Dreams from my Father". O πατέρας του, που είχε επίσης το όνομα Μπάρακ Ομπάμα, είχε πολυτάραχο βίο και πέθανε σε ηλικία 46 ετών από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μέχρι τότε είχε προλάβει να παντρευτεί τρεις φορές και να κάνει πολλά παιδιά, στην Αμερική όπου σπούδασε αλλά και την πατρίδα του την Κένυα. Η μητέρα του σημερινού προέδρου ήταν η δεύτερη του σύζυγος.

Η

τρίτη ήταν επίσης Αμερικανίδα και μαζί της έκανε δύο γιους. Ο ένας από αυτούς, που ονομάζεται Μαρκ, αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και να μιλήσει για τον πατέρα Ομπάμα, που έπινε και ήταν βίαιος.

Ο Μαρκ Ντεσαντζο (το επίθετο ανήκει στον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του) ζει σήμερα στην Κίνα και έγραψε και αυτός ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικές αναφορές. Αποκάλυψε ότι ο πατέρας έδερνε τόσο τον ίδιο όσο και τη μάνα του και ότι αυτά τα τραύματα τον επηρέασαν πολύ.

Όμως τα προβλήματα του Αμερικανού προέδρου με τους συγγενείς του δεν σταματούν εκεί. Το καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι ένας άλλος ετεροθαλής αδελφός του, ο Μαλίκ που προέρχεται από τον γάμο που έκανε ο πατέρας του με Κενυάτισα, ενδεχομένως να έχει διασύνδεση με την οργάνωση των αδελφών Μουσουλμάνων. Πρώην σύζυγοί του μάλιστα τον κατηγορούσαν ότι τις είχε ξυλοκοπήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα