Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα ... ανύπαρκτο

Εσωστρέφεια, απογοήτευση και έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί εδώ και εβδομάδες στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα για να κατευνάσει τα πνεύματα μεταξύ των διαφωνιών παλαιών και νέων στελεχών, είναι σχεδόν ανύπαρκτες και ανίκανες να στρώσουν το κλίμα.

Η κόντρα μεταξύ των σκληρών κομματικών στελεχών, έναντι σε εκείνους που έχουν εσχάτως συμμαχήσει με το κόμμα, καθώς η δεύτερη ομάδα αδυνατεί να μπει σε νόρμες

και να ακολουθήσει το κομματικό "τυπικό" δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κρίσης ούτε μέσα στο ίδιο του το κόμμα.

Η σύγκρουση επικεντρώνεται κυρίως μεταξύ του βουλευτή της Α' Αθήνας Πέτρου Τατσόπουλου και του παλαιού στελέχους της Κουμουνδούρου Βασίλη Μουλόπουλου, ο οποίος μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Αυγή της Κυριακής, έβαλε στο στόχαστρο το συγγραφέα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρενέβη στις κόντρες για να ρίξει τους τόνους, ωστόσο Τατσόπουλος και Μουλόπουλος επανήλθαν τις επόμενες μέρες με εκατέρωθεν βολές, με τον πρώτο να μιλά για σταλινικό μπλοκ εντός του ΣΥΡΙΖΑ και "Ζαχαριαδικό σύνδρομο", όπου υπάρχουν ήρωες και χαφιέδες.

Στην κόντρα πάντως, έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί πως τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Βούτσης, Βίτσας και Παπαδημούλης, οι οποίοι "άδειασαν" τον Πέτρο Τατσόπουλο, αναδεικνύοντας ωστόσο, τις κόντρες και το παρασκήνιο που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα