Μία στις δώδεκα γυναίκες έχει αλλεργία στο σπέρμα

Με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην Βρετανία και αφορούσε σε μία γυναίκα η οποία ήταν αλλεργική στο σπέρμα του συζύγου της, η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail, δημοσιεύει σήμερα μία έρευνα Αυστραλών επιστημόνων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον μία στις δώδεκα γυναίκες πάσχουν από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ευαισθησία που μπορεί να εμφανίζει

μία γυναίκα στο σπέρμα του συζύγου της μπορεί να οδηγεί σε ένα άλλο κοινό γυναικείο πρόβλημα, την ενδομητρίωση.

Η συγκεκριμένη ασθένεια προκαλείται από τα ενδομήτρια κύτταρα και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και στειρότητα.

Η Daily Mail αναφέρει σήμερα ένα συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο μία 50χρονη γυναίκα εμφάνισε πριν περίπου 20 χρόνια αλλεργία στο σπέρμα του συζύγου της. Πολλοί από τους γιατρούς που την εξέτασαν θεώρησαν ότι ο σύζυγος της την είχε κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Μετά όμως από αρκετές εξετάσεις, αποκαλύφθηκε η αληθινή αιτία του προβλήματος που δεν ήταν τίποτα άλλο από την αλλεργία η οποία αντιμετωπίστηκε με την χρήση προφύλαξης.

Καθηγήτρια πανεπιστημίου της Αυστραλίας δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι το σπέρμα περιέχει την ουσία TGF-1, η οποία πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει απότομες αλλαγές στον γυναικείο οργανισμό.

Σύμφωνα με την έρευνα, που ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, υπάρχουν και άλλοι βασικοί παράγοντες όπως για παράδειγμα, το ιστορικό της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα