Ισμήνη Νταφοπούλου: “Δέχτηκα ανήθικη πρόταση”

Της Μαρίας Ένεζλη, εφημερίδα Παραπολιτικά

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει τη δική της Μέγκαν Φοξ; H Σταρ Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου, την οποία συχνά-πυκνά παρομοιάζουν με τη γνωστή ηθοποιό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη χολιγουντιανή ηθοποιό, μιας και είναι επίσης εκθαμβωτικά όμορφη.

Με σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, η μελαχρινή καλλονή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε

στην Καρδίτσα, αλλά από πολύ νωρίς έζησε μόνη της στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, είναι η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, Μις Υφήλιος.

Υστερα, λοιπόν, από την κατάκτηση του τίτλου της, μιλάει αποκλειστικά στο «S» και είναι μια ευκαιρία να τη γνωρίσουμε καλύτερα. «Πριν από δύο χρόνια δούλευα σε ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας και έκανα μάθημα σε παιδάκια του Δημοτικού. Από τη μία με έβλεπαν σαν αδερφή τους και από την άλλη με σεβόντουσαν και με συμπαθούσαν πολύ. Το ίδιο και οι γονείς τους. Με το μόντελινγκ ασχολήθηκα τυχαία, παρόλο που, όταν περπατούσα στον δρόμο, μου το είχαν προτείνει δύο με τρεις φορές και είχα αρνηθεί. Θυμάμαι όταν ήμουν 17 χρόνων, βρισκόμουν με τη μητέρα μου στο Μοναστηράκι και ένας κυνηγός ταλέντων μάς σταμάτησε και μου έκανε την πρόταση. Τότε ήμασταν και οι δύο πολύ επιφυλακτικές και αρνηθήκαμε ευγενικά. Τελικά, όμως, δεν τη γλύτωσα και στα 19 μου ο παιδικός μου φίλος και πολύ καλό μοντέλο, με καριέρα στο εξωτερικό, Κώστας Καραντώνης, με πήρε από το χέρι, πήγαμε σε ένα γραφείο, υπέγραψα ένα συμβόλαιο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα».

ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ. Αν και είναι μόλις 24 χρόνων, η Ισμήνη έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές δουλειές στο εξωτερικό, ανάμεσα στις οποίες και η καμπάνια του Pierre Cardin στην Κωνσταντινούπολη και ένα σποτ για τη Chanel στη Μύκονο. «Οταν ξεκίνησα να δουλεύω, η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν “ζεστή” και δεν είχα τον ενθουσιασμό που θα έπρεπε. Στην πορεία, όμως, ξεκίνησα τα ταξίδια στο εξωτερικό, άρχισα να κάνω κάποιες καλές δουλειές και να γνωρίζω κόσμο και άλλαξαν όλα. Αρχισε να μου αρέσει πολύ το μόντελινγκ και το κυνηγούσα επαγγελματικά πια».

Η φύση ήταν απλόχερη μαζί της και της χάρισε ένα πολύ ωραίο κορμί και ένα πρόσωπο που πολλές θα ζήλευαν. Με έντονα χαρακτηριστικά, σαρκώδη χείλη και μακριά, μαύρα μαλλιά, στο πέρασμά της τραβάει τα βλέμματα και πολλοί είναι εκείνοι που την έχουν παρομοιάσει, δικαιολογημένα θα λέγαμε, με τη διάσημη ηθοποιό και sex symbol Μέγκαν Φοξ. «Μου το έχουν πει αρκετές φορές, ομολογώ, και θυμάμαι πως μια περίοδο που βρισκόμουν για έναν μήνα στο Μιλάνο, και με είχε πιάσει και κρίση ταυτότητας, σε σημείο να φοράω στα μάτια κάτι γκρι-θαλασσί φακούς επαφής, αυτό γινόταν πολύ συχνά. Οταν περπατούσα με τα κορίτσια από το πρακτορείο στον δρόμο, με σταματούσαν συνέχεια και μου έλεγαν “Είσαι η Μέγκαν Φοξ;”, κάτι που συμβαίνει μέχρι και σήμερα, χωρίς να φοράω τους φακούς».

ΕΡΩΤΑΣ. Εδώ και αρκετό καιρό έχει βγει από μια σχέση 3 ετών και είναι, όπως η ίδια λέει, καλά. Ανυπόμονη και ρομαντική, τα έχει βρει μια χαρά με τον εαυτό της. Οταν είναι ερωτευμένη, της αρέσει να ζει στο μάξιμουμ και δεν διστάζει για χάρη του έρωτα να τα παρατήσει όλα. «Εχω αφήσει δουλειά, σπίτι, τα πάντα θα έλεγα, για να ακολουθήσω τον αγαπημένο μου, που πήγαινε σε άλλη πόλη για έναν ολόκληρο χρόνο».

Την ευαίσθητη αυτή πλευρά της διαδέχεται μια άλλη, πιο δυναμική, όταν οι συνθήκες το προστάζουν. Ακριβώς όπως συνέβη τη στιγμή που δέχτηκε μια ανήθικη πρόταση. «Δεν έχω συναντήσει πολλές κακοτοπιές. Ευτυχώς! Και στο παρελθόν όταν δέχτηκα ανήθικη πρόταση με τον τρόπο μου το απέφυγα. Ετυχε την ώρα που έφευγα από ένα σόου μόδας, μαζί με άλλες δύο φίλες μου μοντέλα, να μας πλησιάσει ένας κύριος με χαρτοφύλακα, ανάμεσα σε πολλούς που περίμεναν, και να μας ζητήσει να τον συνοδέψουμε αργότερα στην “έξοδό” του. Εννοείται πως αρνήθηκα και πιστεύω πως όλα είναι θέμα επιλογής για το τι θα κάνεις και πώς θα το χειριστείς».

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι πολύ συνειδητοποιημένη και, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο μόντελινγκ, έχει θέσει τους στόχους της και τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς ήταν απλώς το σκαλοπάτι για να βρεθεί πιο κοντά στην επιθυμία της. «Ο τίτλος που κέρδισα με έκανε πολύ χαρούμενη, γιατί πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε το όνειρο να προσπαθήσω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Αυτή ήταν και η αιτία που συμμετείχα στα συγκεκριμένα καλλιστεία και είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία», λέει η Σταρ Ελλάς 2014.

Τα γυναικεία θέματα και η ομορφιά είναι από τα αγαπημένα της και φροντίζει πάντα να δίνει τις δικές της συμβουλές μέσα από το Διαδίκτυο. Κάτι που θα ήθελε ιδανικά να κάνει και μέσω της τηλεόρασης, μιας και θα την ενδιέφερε πολύ η παρουσίαση μιας εκπομπής ανάλογου περιεχομένου. Ναι, η παρουσίαση είναι στα άμεσα σχέδιά της και, όπως όλα δείχνουν, η Ισμήνη είναι από τις λίγες ίσως μελαχρινές που η ζωή από πολύ νωρίς δείχνει πως ήρθαν για να μείνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα