Ο ''φίλος'' Μουεζίνογλου

Καλημέρα, Ιουλιανοί... αναγνώστες μου. Καλημέρα από την Μπουταρούπολη, που πλέον ο δήμαρχός μας θέλει να την κάνει μουσουλμανικής... επιρροής. Δεν πρέπει να παραπονιέται πλέον ο Αντώνης Σαμαράς, που έκανε το χατίρι του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Ο «φίλος» Μουεζίνογλου


Για να μην έχετε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του φίλου του Μπουτάρη, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη

στις 22 του μήνα, σας παραθέτω περσινές δηλώσεις του στους μουσουλμάνους της Ροδόπης, τις οποίες έκανε όταν επισκέφτηκε την περιοχή.
«Μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα. Αναμνήσεις και βάσανα σε αυτά τα χώματα τα βιώσαμε. Αλλά η μητέρα πατρίδα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμάς. Το μεγάλο τουρκικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Εκεί βρεθήκαμε για να στήσουμε τα όνειρά μας και να θρέψουμε τις ελπίδες μας... Πρώτον, είμαστε μέλη του τουρκικού έθνους. Δεύτερον, είμαστε μουσουλμάνοι και μέλη της Ισλαμικής Κοινότητας. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι…». Οπως διαβάζετε, πρόκειται για έναν πραγματικό... φίλο της χώρας μας. Να τους χαιρόμαστε και τους δύο.

Μενού οι επενδύσεις

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Πιρς, θα έχει την Τρίτη στο γραφείο του ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις αναμένεται να συζητηθούν, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το αμερικανικό ενδιαφέρον που υπάρχει για επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Οι επαφές του κ. Ορφανού με ξένους αξιωματούχους άρχισαν με την προ 20ημέρου συνάντησή του με τον πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Πέτερ Σόοφ.

Φήμες ότι έπιασε το ΠΡΟΤΟ

Εντονες φήμες κυκλοφορούν στην πιάτσα της Θεσσαλονίκης ότι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο... αντ’ αυτού, ντε, έπιασε το 13άρι στο ΠΡΟΠΟ! Και όχι στο ΠΡΟΤΟ όπως γράφει ο τίτλος! Για να μην αναρωτιέστε, λοιπόν, έρχομαι και αναρωτιέμαι εγώ ο Εγνάτιος: ΠΡΩΤΟΝ: Επιασε το 13άρι ο Καπόν ναι ή όχι; Ποιος θα μας απαντήσει, ρε παιδιά; Νεότερα για το θέμα στο επόμενο...

Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ
Μας τα είχε ζαλίσει τα... νεύρα ο Θόδωρος Παραστατίδης όταν παρακαλούσε τον Βενιζέλο να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ότι ήταν πάντα πιο ΠΑΣΟΚ και από τον... Παπανδρέου! Και όταν εκλέχτηκε βουλευτής την... κοπάνησε. Εγινε πρόεδρος των ανεξάρτητων -όχι του Καμμένου- βουλευτών και τώρα διαδίδει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και βγάζουν σπυράκια όλοι οι αριστεροί στο Κιλκίς. Αλήθεια, ο πρόεδρος Αλέξης γνωρίζει ότι ο υιός Παραστατίδης εξακολουθεί να τον λοιδορεί από το site που έχει και επιμένει να ψηφίζει Γιώργο Παπανδρέου;

Γκαζώνει ο Καλαφάτης
Κι εκεί που νομίζανε πολλοί ότι ο εκλεκτός της Ν.Δ. για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, ήρθε για να... φύγει, εκείνος βάλθηκε να τους διαψεύσει όλους με τα... γυμνάσια στον Γιάννη Μπουτάρη. Πρώτα απ’ όλα, τον προκάλεσε να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό το θέμα του το μετρό, για να «ακουστεί επιτέλους η επίσημη θέση του δημάρχου και να αφήσει τα παπατζιλίκια» και μετά τον... πυροβόλησε στο άλλο τεράστιο θέμα για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για πολλούς νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, το... Πολεοδομικό. Ετσι, Σταύρο, να γίνουμε πολλοί!

Εισηγήσεις σε Σαμαρά

Είναι δυνατόν, ρε καημένε Νεοδημοκράτη, να υπάρχουν άνθρωποι που εισηγούνται στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να βάλει υποψήφιο στη Λάρισα γνωστό... πρώην δήμαρχο από καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης; Είναι δυνατόν;

Συμβιβαστείτε

Προς συμβουλάτορες του πρωθυπουργού εκ Θεσσαλονίκης... ενταύθα. Είναι δυνατόν, ρε καρντάσια, να συμβουλεύετε όσους σας... συμβουλεύονται για το τι να πράξουν με τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, όταν τον συναντούν σε επίσημες εκδηλώσεις κ.τ.λ. να φέρονται σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογικό κλίμα; Είναι δυνατόν; Δεν πρέπει επιτέλους να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα κάποιοι; Λέω τώρα...

Ξεχωρίζει

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς έχει το πιο λαμπερό νεανικό αστέρι στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα: την φαρμακοποιό Ειρήνη Αγαθοπούλου. Την πιο μικρή σε ηλικία βουλευτίνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αστέρι μιλάμε, όχι αναμασημένα πράγματα.

Δεν μιλιούνται

Κυκλοφορεί τελευταία -πάλι σε αυτήν την περίεργη δημοσιογραφική πιάτσα της ερωτικής μας Μπουταρούπολης- ότι το alter ego του κόουτς στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές για τη διεκδίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας είναι στα... κάγκελα με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Μα, είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το πράγμα; Πέφτω από τα σύννεφα.

Με... χίλια

Τα έμαθες τα νέα, Απόστολε, για τον Κώστα Μπακογιάννη; Ναι, οργανώνεται! Από τώρα. Γι’ αυτό φυλάξου και ετοιμάσου. Ο Κώστας ο Καραμανλής κάτι πήρε το αυτί μου ότι σε πάει με... χίλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα