ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: Ανάρπαστη η προσφορά της εφημερίδας "Παραπολιτικά"

Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" για την τεράστια ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού, στην προσφορά της εφημερίδας "Παραπολιτικά", "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ", της Εκδοτικής Αθηνών, από τον σπουδαίο κλασσικό φιλόλογο και ομηριστή Ι. Θ Κακριδή, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα ελληνικά γράμματα, καθώς η εφημερίδα σε πάρα πολλά σημεία πώλησης εξαντλήθηκε.

Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ , συνεχίζοντας σήμερα την βαριά κληρονομιά που έχει από το 1962,

σε όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών, και των Επιστημών, συνεχίζει το δημιουργικό της έργο με την ίδια συνέπεια απέναντι στους αναγνώστες, διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις της.

Από την επόμενη εβδομάδα και για 9 ακόμη εβδομάδες, η μοναδική προσφορά της εφημερίδας "Παραπολιτικά" , αναβαθμίζεται καθώς θα δίνεται στους αναγνώστες ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ έκδοση, στα πρότυπα της ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για όλους όσοι προσπάθησαν να βρουν την εφημερίδα, αλλά δεν τα κατάφεραν, λόγω της εξάντλησης της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παράλληλα όσοι προμηθεύτηκαν τον πρώτο τόμο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ" θα μπορούν να τον αντικαταστήσουν με νέα σκληρόδετη έκδοση. Λεπτομέρειες για την διαδικασία θα ανακοινωθούν προσεχώς μέσω του parapolitika.gr

Keywords
Αναζητήσεις
elliniki mythologia.gr, oεκδοτικη αθηνων. ελληνικη μυθολογια φωτογραφιες
Τυχαία Θέματα