Έκλεισε στον ΑΝΤ1 ο Τζώνη Καλημέρης

Μια μεγάλη ανατροπή ξεκίνησε. Ο Τζώνη Καλημέρης έχει δώσει τα χέρια με τον Θοδωρή Κυριακού και από τον Ιανουάριο θα στελεχώνει τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με τον τρόπο αυτό, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤΕΝΝΑ προσθέτει στο δυναμικό του καναλιού τον άνθρωπο που ξέρει τηλεόραση ίσως καλύτερα από όλους, αποτρέποντας παράλληλα τη συνεργασία του με το Mega. Στη διαδρομή

του, ο Τζώνη Καλημέρης έχει περάσει από το σύνολο των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και την ΕΡΤ, άλλοτε με μεγάλες επιτυχίες και άλλοτε με μέτριες επιδόσεις. Στον Alpha επέστρεψε μετά τη «θητεία» του 2003. Βρήκε έναν σταθμό που είχε αποκτήσει έντονα γερμανική ταυτότητα, μετά το πέρασμα του RTL, που είχε αλλάξει τα πάντα στο κανάλι, διορθώνοντας κατά πολύ την οικονομική λειτουργία του, με αποτέλεσμα να μην παράγονται ελλείμματα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πολλά καινούργια πράγματα να κάνει, παρά να διορθώσει ορισμένα σημεία στο πρόγραμμα, αποσύροντας κάποια χοντροκομμένα γερμανικά reality shows. Είδε μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά έγκαιρα την ανάγκη για ελληνικό πρόγραμμα μυθοπλασίας, διέγνωσε τα κενά του Mega και του ΑΝΤ1 και έφτιαξε μια νέα τηλεοπτική «συνταγή» με το μοντέλο του Alpha, ο οποίος λειτουργεί πλέον σχεδόν στον «αυτόματο πιλότο».

Η πρόκληση του ΑΝΤ1 είναι μεγάλη, καθώς η αποστολή του είναι να ενισχύσει κι άλλο τον τομέα των παραγωγών, με στόχο την ελληνική αγορά και το βαλκανικό περιβάλλον, στο οποίο κινείται ήδη ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Θα συνυπάρξει με τους φίλους του Γιάννη Λάτσιο και Πέτρο Μπούτο, με τους οποίους είναι καθημερινοί συνομιλητές. Εξάλλου, συμφώνησε ήδη με το κανάλι αναφορικά με τις παραμέτρους της συνεργασίας του που έχουν να κάνουν με την ενασχόλησή του με τις θεατρικές επιχειρήσεις. Με τον τρόπο αυτό, ο Θοδωρής Κυριακού θέλει να ενισχύσει τις ελληνικές «φωνές», μιας και στον όμιλο οι περισσότεροι σύμβουλοι μιλούν αγγλικά, κάτι που πολλές φορές οδηγεί σε προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μονομαχία Τσίμα - Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ

«Ουρές» δημοσιογράφων για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Γυμνάσια» στο Mega κάνει η Ελλη Στάη

Τούρκος επιχειρηματίας θέλει το κανάλι Έψιλον

Νομικά τερτίπια με τη «Σελένα» του Γιάννη Φιλιππάκη

Η έκπληξη του Σωτήρη Καλυβάτση στην Χρύσα Ρώπα! (VIDEO)

Θυμάστε την Ηρώ Μουκίου; (ΦΩΤΟ)

Η απίστευτη αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη για τον Μάρκο Σεφερλή! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα