Δείτε τον Γιάννη Σερβετά με την σύζυγό του

Ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τους υπόλοιπους Ραδιοαρβύλα, Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτίδη σχολιάζουν κάθε Δευτέρα την επικαιρότητα με το δικό τους τρόπο και περνούν τα δικά τους μηνύματα στους τηλεθεατές.

Παρόλα αυτά, και τα τέσσερα μέλη κρατούν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή. Έτσι, σήμερα, στο ΟΚ! βλέπουμε για πρώτη φορά την επί 20 χρόνια σύζυγο του Γιάννη Σερβετά, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα διέσχισα την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, κι έκαναν στάση για καφέ στο αγαπημένο τους στέκι.

Ο Γιάννης και η Έφη είναι μαζί από τα

νεανικά τους χρόνια και παραμένουν αχώριστοι. Είναι διακριτικοί, αποφεύγουν τις κοσμικές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν για τις εξόδους τους μαγαζιά με τζαζ και ροκ μουσικές επιλογές. Ο Γιάννης συχνά αποκαλεί την Έφη “ηρωίδα” που αντέχει τα δύσκολα επαγγελματικά του ωράρια. Εκείνη κατάγεται από το Αμπελάκι Αρκαδίας, οπότε η Πελοπόννησος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών τους. Η μεγάλη αδυναμία και των δύο είναι ο 19χρονος γιος τους Βασίλης, ο οποίος μοιάζει εμφανισιακά στον πατέρα του και ακολουθεί τα βήματά του, σπουδάζει στη σχολή Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» περιγράφει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό.

Δείτε τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:

Διαβάστε ακόμα:

Nέος έρωτας για τον Πασχάλη Τσαρούχα (ΦΩΤΟ)

Η επεισοδιακή τούμπα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε πώς ήταν στην παιδική του ηλικία ο Θοδωρής Αθερίδης! (ΦΩΤΟ)

Οι U2 μεταμφιέστηκαν και έδωσαν συναυλία σε μετρό της Νέας Υόρκης

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε

Keywords
Αναζητήσεις
serveta
Τυχαία Θέματα