Καυγάς μεταξύ απολυμένης της ΕΡΤ και του μετεωρολόγου Γ.Καλλιάνου

Επεισόδιο μεταξύ του μετεωρολόγου της ΝΕΡΙΤ Γιάννη Καλλιάνου και μιας απολυμένης γυναίκας της ΕΡΤ σημειώθηκε μέσα στο Ραδιομέγαρο, μετά το προχτεσινό "ντου" στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής.

Τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στον μετεωρολόγο της ΝΕΡΙΤ, εξήγησε στην εκπομπή «Μία», η Μαρίνα Μάντζου, η απολυμένη της ΕΡΤ που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.

«Υπάρχουν κάποιες ασάφειες και οφείλουμε ως αγωνιστές εργαζόμενοι να πούμε τι ακριβώς

συνέβη. Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, τα τελευταία δευτερόλεπτα ενός γεγονότος και, όπως είδατε όλοι, δεν ακούγονται κάποιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί προς τον εν λόγω κύριο», είπε η κα. Μάντζου.

Όπως υποστήριξε η ίδια, ο μετεωρολόγος προσπάθησε να μπει στην αίθουσα όπου οι απολυμένοι της ΕΡΤ -οι οποίοι, σημειώνουμε, πως λίγο νωρίτερα είχαν κάνει «ντου» στο Ραδιομέγαρο- έκαναν συνέλευση. «Δεν ήταν αυτός ο φυσικός του χώρος, ήταν ο χώρος μίας συνέλευσης για τους αγωνιστές εργαζόμενους της ΕΡΤ», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν έγιναν πρωτοφανή επεισόδια και αψιμαχίες», συνέχισε η κα. Μάντζου, ενώ, απαντώντας στον κ. Καλλιάνο, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είπε στην εκπομπή «Μία» ότι δεν έχει τίποτα με κανέναν και πήγε στον χώρο ως ένδειξη ενότητας, κατέληξε: «μην ξεχνάμε το παρελθόν όσων στελέχωσαν τη ΔΤ και την ΝΕΡΙΤ. Δεν είμασταν εμείς εκείνοι που επιδιώξαμε ή επιδιώκουμε να έχουμε εντάσεις. Υπάρχει καταγεγραμμένο τι έχει πει ο συνάδελφός στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα