Ανοίγουν τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας!

Την εμφάνισή τους έκαναν κιόλας οι χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα σταδιακά να ανοίγουν τις πόρτες τους τα χιονοδρομικά κέντρα.

Στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, μετά τις χιονοπτώσεις, που σημειώθηκαν κατά τα προηγούμενα 24ωρα, θα παραμείνουν ανοιχτά για τους χιονοδρόμους τα χιονοδρομικά κέντρα στο Πισοδέρι της Φλώρινας, αλλά και στη Βασιλίτσα του νομού Γρεβενών.

Η λειτουργία των χιονοδρομικών θα διαρκέσει, όσο το χιόνι είναι αρκετό, ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα καλύψει την αυριανή εορταστική ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στους

11 βαθμούς Κελσίου με συννεφιά και υγρασία 72%, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Λάρισα, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες. Στους 6 βαθμούς Κελσίου με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, ενώ στους 7 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία τον Πολύγυρο, με βροχερό καιρό, αλλά και υγρασία 84%. Στους 6 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στη Φλώρινα, στην Κοζάνη, αλλά και στην Καστοριά.

Διαβάστε επίσης:

Μπάστας: Η κυβέρνηση απέλυσε τους σχολικούς φύλακες χωρίς αξιολόγηση

Κυριαζοπούλου: "Υπό κατάληψη τελεί κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το Πανεπιστήμιο Πατρών

Βασίλης Κεγκέρογλου: "Από Δευτέρα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες της νεροποντής"

"Μπούκαραν" σε κοσμηματοπωλείο με καλάσνικοφ και βαριοπούλα

Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα σε Πισοδέρι και Βασιλίτσα

Με κρύο και βροχές μας αποχαιρετά ο Οκτώβρης

Keywords
Τυχαία Θέματα