Άδωνις Γεωργιάδης: "Παραμύθι το δαχτυλίδι Σαμαρά στον Βορίδη"

Η απόφαση να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, εξήγησε

Δεν ισχύει το σενάριο ότι ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στην Νέα Δημοκρατία, στον Μάκη Βορίδη, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» αυτά τα σενάρια.

Mιλώντας στο «Mega» ξεκαθάρισε πως «Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε αρχηγό, δεν υπάρχει ζήτημα κανένα στο εσωτερικό. Όλα τα περί δαχτυλιδιών είναι προβοκάτσιες της αριστεράς».

Εξήγησε, επίσης πως η απόφαση να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με τους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Θανάση Μπούρα.

Τέλος, σχολίασε και την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκλείσει από το δημόσιο διάλογο λέγοντας χαρακτηριστικά, «μπορεί να είμαι στη Γυάρο για πολύ καιρό, αν έχει αποφασίσει ο Σκουρλέτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα