H ταινία που πρόβλεψε το τέλος της πτήσης του Boeing 777

Ακόμη και αν η μοιραία πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών (Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο) δεν γίνει ποτέ ταινία, στο μέλλον θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες ένα άλλο φιλμ που θα τη θυμίζει...σκανδαλωδώς.

Εδώ και λίγες ημέρες ο αυστραλιανός σκηνοθέτης Αλιστερ Γκρίρσον γυρίζει μια ταινία με θέμα ένα αεροπλάνο που συντρίβεται εν πτήσει προς την Κίνα.

Ο δημιουργός ήθελε να συνεχιστούν κανονικά τα γυρίσματα, παρά τις εντυπωσιακές ομοιότητες της πλοκής της ταινίας του με την πτήση MH370, οι οποίες δεν πέρασαν

απαρατήρητες τόσο από τον διεθνή Τύπο όσο και από πολλούς χρήστες των social media.

Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα θα «παγώσουν» για λίγους μήνες λόγω της συνάφειας της πλοκής με την υπόθεση του μαλαισιανού αεροσκάφους.

Η ταινία «Deep Water» του Γκρίρσον αναφέρεται στην τύχη μιας ομάδας επιβατών που επιζούν όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύουν πέφτει στον ωκεανό εν πτήσει προς το Πεκίνο.

Ο σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι η πλοκή της ταινίας συμπίπτει εν μέρει με «γεγονότα της πραγματικής ζωής».

«Οι ομοιότητες και η συγκυρία είναι ενδιαφέροντα και μπορώ να καταλάβω γιατί τα δύο γεγονότα συνδέονται. Αλλά, με απλά λόγια, το Deep Water αναφέρεται σε ένα δυστύχημα που συμβαίνει σε ένα αεροπλάνο το οποίο πέφτει στον ωκεανό, και, στη συνέχεια, οι επιζώντες προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί. Είναι πιο περίπλοκο, καθώς υπάρχουν σκοτεινοί χαρακτήρες και καρχαρίες. Πρόκειται για μια απολαυστική περιπέτεια δράσης με συγκινήσεις», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί με το μαλαισιανό αεροπλάνο. Περιμένουμε να μάθουμε αν (το δυστύχημα) οφείλεται σε βλάβη ή αν ακόμη τελικά βρεθεί το αεροσκάφος» πρόσθεσε.

Το «Deep Water» αναμένεται να προβληθεί σε περίπου δύο χρόνια, όταν - κατά πάσα πιθανότητα - ο θόρυβος γύρω από το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών θα έχει κοπάσει.

Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα άρχισαν λίγο πριν από τις 8 Μαρτίου, όταν η πτήση MH370 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λιγότερο από μία ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα