«Κεντάνε» στα σώματα μύθων!


Θραύση κάνουν παγκοσμίως οι Ελληνες «γκουρού της μόδας», έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό και διατηρώντας

συνεργασίες που φαντάζουν ονειρικές.

Ιδίως τα τελευταία χρόνια, οι πιο στυλάτες celebrities της διεθνούς σκηνής εμπιστεύονται την εικόνα τους σε Ελληνες, αναγνωρίζοντας το πηγαίο ταλέντο μέσα από το εμπνευσμένο έργο τους. Ο λόγος για τον Βρεττό Βρεττάκο, τον Εντι Γαβριηλίδη, τη Σήλια Κριθαριώτη, τη Μαίρη Κατράντζου, τη Σοφία Κοκοσαλάκη κ.ά., που έχουν εδραιωθεί στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, ξεχωρίζοντας για τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες τους, με τα αριστοτεχνικά ραμμένα φορέματα και τις εκθαμβωτικές τουαλέτες.

σταρ του εξωτερικού και να δημιουργούν τάσεις, γεγονός που τους επιτρέπει να μεταφέρουν τη μεσογειακή κουλτούρα στο ένδυμα, δείχνοντας παράλληλα ότι το ελληνικό δαιμόνιο βρίσκει πάντα έναν τρόπο.br /br /Στο πελατολόγιο των Ελλήνων σχεδιαστών φιγουράρουν λαμπερά ονόματα, που μόνο το άκουσμά τους αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά των ομογενών δημιουργών. Η Beyoncé, η Rihanna, η Lady Gaga και η Kylie Minogue είναι μόλις μερικές σταρ που βρίσκονται στις λίστες των σχεδιαστών ελληνικής καταγωγής, καθένας εκ των οποίων λανσάρει το προσωπικό του στυλ, διαφημίζοντας την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.br /br //pp Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif; margin-top: 0px; margin-bottom: 15px; line-height: 17.454545974731445px; text-align: justify;">



Τέλος, σχολιάζοντας τον σκληρό και απαιτητικό χώρο της μόδας, πρόσθεσε: «Αναμετριέσαι με τους μεγαλύτερους οίκους και πολυεθνικές, μαθαίνεις από τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των stylists και PR teams των μεγαλύτερων σταρ. Βελτιώνεσαι συνεχώς. Χαίρομαι που εκτιμούν τη δουλειά μου και το γεγονός ότι ακόμη υπάρχει χειροποίητη δημιουργία και αγάπη για την υψηλή ραπτική».



«Πώς αιχμαλώτισα την Beyoncé»

Oι αστραφτερές δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου έχουν ήδη καθιερωθεί στον χώρο της μόδας, κατακτώντας το κοινό και κλέβοντας τις Εντιπώσεις από τους κριτικούς του είδους. Οι μεγαλύτερες σταρ της μουσικής σκηνής τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και επιλέγουν τα ρούχα του για τις κορυφαίες εμφανίσεις τους. Ανάμεσά τους η Beyoncé, η οποία έχει ήδη φορέσει τέσσερις δημιουργίες του, ενώ διατηρεί σταθερή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με εκείνον και τον επίσης ελληνικής καταγωγής και εξίσου αναγνωρισμένο ενδυματολόγο, Διονύση Κολποδίνο.


Μιλώντας στo «S», ο Βρεττός Βρεττάκος μάς αποκάλυψε πώς έγινε η πρώτη προσέγγιση με την ντίβα της διεθνούς σκηνής: «Μετά την Εβδομάδα Μόδας στη Μόσχα και ύστερα από ένα prive show που έκανα στο Λονδίνο, ο προσωπικός στυλίστας της Beyoncé, Τάι Χάντερ, ρώτησε σε ποιον σχεδιαστή ανήκαν οι δημιουργίες μου και έτσι μέσω του Διονύση Κολποδίνου, με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη, έγινε η επαφή και στάλθηκαν τα ρούχα μου απευθείας στα χέρια τους. Από τότε βρίσκεται σε εξέλιξη μία πολύ δυνατή συνεργασία».

Διαβάστε περισσότερα....

Keywords
Τυχαία Θέματα