8 τρόποι για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα...

Το να δηλώσει κάποιος ερωτευμένος είναι μεγάλη κουβέντα, και ειδικά οι άντρες στους οποίους είναι κάπως πιο δύσκολο! Πριν το δηλώσει όμως πρέπει να το νιώσει και για να το νιώσει πρέπει να βρεθεί εκείνη που θα τον κάνει να πέσει στα δίχτυα του θεού έρωτα! Γι’ αυτό γυναίκες διαβάστε προσεκτικά και πάρτε σημειώσεις για το πώς θα κάνετε ένα άντρα να σας ερωτευτεί παράφορα. Γιατί ναι, υπάρχει τρόπος και σε αυτό! Η μάλλον τρόποι!

1. Κοίταξέ τον στα μάτια
Ωραίο και το στήθος, ωραία και τα πόδια αλλά σαν το βλέμμα τίποτα! Το βλέμμα έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να κάνει τον άλλον υποχείριο

σας για πάντα! Τα μάτια προσελκύουν έναν άντρα γι’ αυτό παίξτε πολύ με το βλέμμα σας. Είναι αυτό που θα τον τρελάνει!

2. Γίνε σαν αυτόν
Σαφώς και για να είστε μαζί θα έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα αλλά αν αρχίσετε σιγά σιγά και κάνετε πράγματα που του αρέσουν όπως το να παρακολουθήσετε μαζί ποδόσφαιρο ή να πάτε μαζί στο γήπεδο, να παίξετε το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι τότε θα του δώσετε τέτοια μεγάλη χαρά που δε θα σας χαλάει χατίρι για τίποτα!

3. Μην το παρακάνεις
Να μάθεις να κρατάς και λίγο τα προσχήματα και τους τύπους μέσα στη σχέση σου. Είπαμε να κάνετε πράγματα μαζί, να δοκιμάζετε νέα πράγματα αλλά να μην το παρακάνεις. Σε όλα παίζει ρόλο η ισορροπία!

4. Πέρνα αρκετό χρόνο μαζί του
Πολύς χρόνος μαζί αλλά και ποιοτικός φυσικά! Φρόντισε να περνάς χρόνο μαζί του αλλά κάνοντας όμορφα και ευχάριστα πράγματα που αρέσουν και στους δύο χωρίς, όπως είπαμε και πιο πάνω, να το παρακάνεις. Ο χρόνος μαζί του θα σας κάνει να γνωριστείτε ακόμη περισσότερο!

5. Εξαφανίσου
Σε διαστήματα φρόντιζε να του λείπεις και λίγο. Πως; Κάνε τον να σε ψάξει λίγο. Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σου, δούλεψε μερικές φορές έως αργά το βράδυ.

6. Ζήτα τη βοήθειά του
Θα τον κάνεις να νιώσει χρήσιμος και πως έχεις την ανάγκη του. Πράγμα που θα τον κάνει να νιώθει ο ίδιος σαν προστάτης σου. Βασίσου πάνω του αλλά και εκείνος σε εσένα!

7. Να έχεις αυτοπεποίθηση
Οι άντρες θέλουν δυναμική γυναίκα δίπλα τους όσο κι αν υπάρχει η άποψη πως φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες. Θέλουν μια γυναίκα που να ξέρουν πως μπορούν να βασιστούν πάνω της την ώρα που θα λείπει ο ίδιος!

8. Γέλα
Το χαμόγελο και η απουσία της γκρίνιας είναι ίσως από τα πιο σημαντικά που κάνουν έναν άντρα να σας ερωτευτεί παράφορα! Γι’ αυτό χαμογελάτε!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα