Φόβος και τρόμος το νέο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη

Το τέταρτο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τίτλο «Αίγλης και κρίσης γωνία».

«Σ” αυτό το βιβλίο, που έχει τον τίτλο των δυο δρόμων του σπιτιού, όπου έμενα στην Κυψέλη, μην περιμένετε γκλαμουράτες φωτογραφίες, σκάνδαλα, κλειδαρότρυπες και εξώφυλλα περιοδικών. Άντε ίσως λίγο… ροζ, στην υπέροχη μαυρίλα που το αγκαλιάζει» είναι τα λόγια που τον συνοδεύουν από την Τζένη Χειλουδάκη.

Στο βιβλίο της αναφέρεται στον ερωτευμένο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας, που έλιωνε γι” αυτήν

αλλά και στον εισαγγελέα, που θεωρεί μεγάλο λάθος της που τον χώρισε.

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο της δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, στο οποίο καταγράφει τις συμφωνίες που έκανε με τηλεοπτικούς δημοσιογράφους για να εμφανιστεί στις εκπομπές τους την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φέρεται να της ζήτησε να πάει στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και η Χειλουδάκη ζήτησε εισιτήρια business class με την Αegean και σουίτα στο Αthens Plaza. H δημοσιογράφος φέρεται να δηλώνει πως θα τα πληρώσει όλα από την τσέπη της!

Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος της ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας» στο Mega, η Τζένη δεν φέρεται να ζήτησε κάτι, παρά μόνο το γύρισμα να γίνει στη σουίτα της στο Athens Plaza.

Και ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε να εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του star, παρουσίαζε τότε. Μπορεί να μη ζήτησε τίποτα η Τζένη Χειλουδάκη για να βγει στο δελτίο ειδήσεων, αλλά προκάλεσε εγκεφαλικά στους ιθύνοντες αφού κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της αποκάλυψε το στήθος της, με την κάμερα να εστιάζει εκεί: «Ο φακός εστιάζει ένα ολόκληρο λεπτό κι έπειτα γκροπλάν στη μουράκλα του Λιάγκα. Δήθεν αποσβολωμένος ζητεί συγνώμη από τους τηλεθεατές και πάει σε διαφημίσεις για μισή ώρα», σημειώνει η Τζένη Χειλουδάκη.

Συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου της τηλεφώνησε και η Χειλουδάκη ζήτησε να μιλήσει με τον ίδιο τον Κωστόπουλο, με τον οποίο φέρεται να συμφώνησε να της δώσει 1 εκατομμύριο δραχμές για να φωτογραφηθεί στο Esquire και το Nitro.

Από την Μαλβίνα Κάραλη δεν ζήτησε τίποτε-την οποία λάτρευε- αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή της επειδή φοβήθηκε μήπως την κολλήσει στον τοίχο.

Τέλος, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αϋπνίες» χωρίς να της ζητήσει κανένα αντάλλαγμα ή αμοιβή.

Keywords
Αναζητήσεις
tzeni thoma
Τυχαία Θέματα