Ευαγγελία Αραβανή: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της;

07:08 12/7/2013 - Πηγή: People

Το ότι είναι μοντέλο και παρουσιάστρια είναι γνωστό. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Ευαγγελία Αραβανή σαν παιδί ήταν κλειστός χαρακτήρας και ότι υπήρξε ένα γεγονός που τη σημάδεψε.

Η Ευαγγελία εξομολογήθηκε στο περιοδικό Εγώ: «Με στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών μου». Ωστόσο αυτό δεν την επηρέασε στην εφηβεία. «Αυτό που μου στοίχισε πάρα πολύ, για παράδειγμα, ήταν όταν σε μία σχολική γιορτή δεν ήταν και οι δύο γονείς μου παρόντες, όπως ήταν αντίστοιχα των συμμαθητών μου. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Γενικά ήμουν ένα παιδί που δεν μιλούσε. Κρατούσα μέσα μου

πράγματα και αυτό με έριχνε ψυχολογικά ακόμη περισσότερο», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν είμαι η Μενεγάκη για να τη στήσουν έξω από το σπίτι μου»

Οι γονείς της Ευαγγελίας δεν είχαν κακές σχέσεις, όμως δεν ήταν και φίλοι, όπως είπε η ίδια, αντίθετα υπήρχε άριστη επικοινωνία όταν επρόκειτο για τα παιδιά τους. Η Ευαγγελία Αραβανή παραδέχεται ότι ήταν πολύ κλειστό παιδί και δεν μιλούσε εύκολα για κάτι που της ήταν δυσάρεστο, γιατί έβαζε τα κλάματα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και δήλωσε: «Μεγαλώνοντας το έχω αποβάλλει. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο λύνεις το οτιδήποτε με τη συζήτηση».

The post Ευαγγελία Αραβανή: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα