Ελισάβετ Σπανού: «Η ζωή μου δεν είναι μόνο το τραγούδι»

04:07 12/7/2013 - Πηγή: People

Είναι νέα, ωραία και τραγουδίστρια. Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της καθώς και για το αν ονειρεύεται να αποκτήσει οικογένεια.

«Κανένας δεν ξεκινάει μία σχέση με την προοπτική να χωρίσει. Πάντα, όταν έρχεται ένας καινούργιος άντρας στη ζωή σου, στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει η σκέψη: μήπως είναι αυτός ο άνθρωπος της ζωής μου; Εγώ δεν κάνω χλιαρές σχέσεις. Αν δεν αισθάνομαι έντονα συναισθήματα για τον άλλον δεν ξεκινάω τίποτα», ανέφερε στο

περιοδικό ΟΚ!.

Διαβάστε επίσης: Ελισσάβετ Σπανού: «Ένιωσα απόρριψη. Έμαθα από τα περιοδικά ότι μάθατε όλοι σας»

Όσο για το αν επιθυμεί οικογένεια, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν ξέρω αν φταίει που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι ονειρευόμουν να βρω έναν άντρα που να τον αγαπάω και να με αγαπάει και να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας».

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε ακόμα και για το ρόλο που παίζει το τραγούδι στη ζωή της. Καριερίστρια ή όχι; «Η επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω η οποία ήταν πολύ δύσκολη, πίστεψα ότι δεν θα ξανά τραγουδήσω, με βοήθησε να έρθω στα ίσια μου. Γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι αυτό που κάνω. Είμαι αυτό που είμαι, για να μπορώ να κάνω αυτό που κάνω. Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά η ζωή μου δεν είναι μόνο το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

The post Ελισάβετ Σπανού: «Η ζωή μου δεν είναι μόνο το τραγούδι» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα