Σήμερα ο ετήσιος τηλεμαραθώνιος ερωταπαντήσεων του Πούτιν

O Πρόεδρος Vladimir Putin δίνει στους Ρώσους πολίτες την ευκαιρία να του κάνουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ετήσιου... τηλεμαραθωνίου την Πέμπτη. Αυτό θα του δώσει και μία ευκαιρία να ενδυναμώσει την υποστήριξή του τη στιγμή που η μεγαλύτερη οικονομική κρίση της χώρας εδώ και δύο δεκαετίες σπρώχνει όλο και περισσότερους Ρώσους κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο Putin θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να αποδείξει πως βρίσκεται σε επαφή με το κοινό του πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν και το μεγαλύτερο τεστ για τον ηγέτη μετά από την επιστροφή του στο Κρεμλίνο το 2012.

Η περσινή εκδήλωση κράτησε περίπου 4 ώρες και συμπεριέλαβε ρεκόρ 3,25 εκατομμυρίων ερωτήσεων. Ο Putin προσπαθεί, τώρα, να βεβαιώσει τους πολίτες του πως η μεγαλύτερη εξαγωγέας ενέργειας του κόσμου θα ξεπεράσει τον δεύτερο χρόνο της κρίσης που περνά.

Οι πολίτες οι οποίοι επιλέχθηκαν για το κοινό στο στούντιο το οποίο θα είναι και αυτό live για τον τηλεμαραθώνιο, συναντήθηκαν υπό την καθοδήγηση υπευθύνων σε ξενοδοχείο στη Μόσχαν την Τρίτη. Οι ερωτήσεις τους πέρασαν από κόσκινο, και δεκάδες εκ των εκατοντάδων θα μπορέσουν να ρωτήσουν τον Putin απευθείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα