Πειραιώτης με… Βούλα

Προς την Α' ή τη Β' Πειραιά προσανατολίζεται (ή για την ακρίβεια δέχεται εισηγήσεις καθώς ακόμα δεν το έχει αποφασίσει) να είναι υποψήφιος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Νικαιώτης ο ίδιος αν και έχει μετακομίσει στη Βούλα εδώ και χρόνια, έχει ρίζες στην περιοχή με αποτέλεσμα να μελετά τις επόμενες κινήσεις του. Πάντως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά

είναι ενισχυμένο καθώς εκεί θα κατέβει και ο τέως αναπληρωτής υπουργός και τηλεοπτικός Τρύφων Αλεξιάδης, επί των ημερών του οποίου επιτελέστηκε η μεταφορά υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών στην περιοχή του Ρέντη. Δυνατή επίσης είναι και η κα. Νίνα Κασσιμάτη η οποία έχει κάνει καλή δουλειά στη Βουλή ενώ το όνομα της παίζει και σε μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα καθώς και η ...πανελίστρια Ευη Καρακώστα.

Υποψήφιος και ο Iron Mike;

Κάπως αλλιώς θα πρέπει να το δουν στη ΝΔ. Σαφώς η πολιτική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει περιεχόμενο και ιδεολογία. Σαφώς πολλές θέσεις είναι προχωρημένες και γιατί όχι; Αναγκαίες για τη χώρα. Ο ίδιος εξάλλου ο πρόεδρος είναι διαφορετικός και ριζοσπάστης.

Όμως με αυτή την τάση των συμβούλων του να προωθούν σε εισηγήσεις τους για τα ψηφοδέλτια celebrities κι όχι παραγωγικούς και δημιουργικούς ανθρώπους με πολιτικότητα και γνώση των προβλημάτων είναι τουλάχιστον λανθασμένη.

Τον Iron Mike, δηλαδή τον μποξέρ Μιχάλη Ζαμπίδη μαθαίνουμε λοιπόν ότι βολιδοσκοπεί η Νέα Δημοκρατία για να είναι υποψήφιος σε Β' περιοχή του λεκανοπεδίου και κυρίως στη Β' Πειραιά όπου πρόσφατα μάλιστα μετρήθηκε σε δημοσκόπηση. Κι εντάξει. Ο βραχύσωμος μποξέρ είναι διάσημος. Από τα προβλήματα των ξεχασμένων ανθρώπων στο Πέραμα και τη Σαλαμίνα όμως τι γνωρίζει; Με τέτοιους όρους θα πάει η ΝΔ στις κάλπες; Καλό είναι λοιπόν να ψάξει το κόμμα και να βρει πολιτικές φυσιογνωμίες κι όχι μποξέρ, ηθοποιούς και άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα