Παραλείψεις... παρασιωπήσεις

Η Αθηνά Πολίνα Ντόβα – μια νέα γυναίκα, καλή νομικός, συνιδρύτρια του επιτυχημένου startup Owiwi που μέσα από πρωτότυπα games κάνει επιλογή και αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού- "περιέλαβε" στο facebook την υπουργό Εργασίας κλπ Εφη Αχτσιόγλου.

Η ενδιαφέρουσα ανάρτηση έχει ως εξής: " Την ίδια ώρα που η κυρία Αχτσιόγλου κοροϊδεύει την Ευρώπη....σε ένα παράλληλο σύμπαν και σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος

Εργάνη, αρνητικό ήταν το ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων τον Ιανουάριο του 2017.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Πως σημειώθηκε απώλεια 29.817 θέσεων εργασίας. Ειδικότερα, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 126.501, ενώ οι αποχωρήσεις σε 156.318. Οι περισσότερες από τις μισές νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, αφορούσαν σε θέσεις μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασίας.

Τι, δεν το ανέφερε αυτό στην επιστολή της στους Financial Times στο σημείο που αναφέρει πως ναι μεν μιλάμε για ανεργία "...Παρ 'όλα αυτά όμως, η ελληνική κυβέρνηση εισήγαγε μια συνολική μεταρρύθμιση που εγγυάται εξοικονόμηση της τάξης του 1,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2018...";"

Keywords
Τυχαία Θέματα