Επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Φοίνιξ Νηογνώμων

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Σε συνεχή ανάπτυξη βρίσκεται ο Φοίνιξ Νηογνώμων ο οποίος έκανε ποδαρικό το 2017 με μία ακόμη συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα, σύναψε συνεργασία με τον ναυπηγό Βασίλειο Ράπτη για τον νομό Μαγνησίας και τις όμορες περιοχές στο πλαίσιο της περαιτέρω επέκτασης του δικτύου του με στελέχη υψηλής επαγγελματικής εμπειρίας και κύρους.

Ο κ. Ράπτης, έχοντας βαθιά νηογνωμονική παιδεία, εργασιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου και παρουσία άνω των τριάντα ετών στον χώρο των επιθεωρήσεων πλοίων και σκαφών υπό Ελληνική σημαία, έρχεται να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό

μέλος στην ομάδα των αποκλειστικών επιθεωρητών του ΦΟΙΝΙΚΑ, συνδράμοντας με το κύρος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει το έργο του Οργανισμού μας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η διοίκηση του Οργανισμού, εκφράζοντας την βαθιά της πεποίθηση για αποτελεσματικές και ποιοτικές συνέργειες, προσβλέπει στη συμβολή και τη συνδρομή του κ. Ράπτη στο αέναο έργο του Οργανισμού για την αναβάθμιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα και του περιβάλλοντος και τον καλωσορίζει στη νέα του επαγγελματική οικογένεια».

Ο «Φοίνιξ» είναι ο τρίτος, μέσα στα τελευταία 100 χρόνια, νηογνώμονας ελληνικών συμφερόντων.

Έχει αναγνωρισθεί εκτός από την Ελλάδα και από 15 ακόμη διεθνή νηολόγια-σημαίες και έχει γραφεία σε 10 χώρες. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, στη ΙΙ Μεραρχίας ενώ υπάρχουν και γραφεία στη Γερμανία, Αγγλία, Ουκρανία, Τουρκία, Λίβανο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Νιγηρία, Νότια Αφρική και Παναμά.

Το δίκτυο αποκλειστικών επιθεωρητών στην Ελλάδα καλύπτει το σύνολο της επικράτειας, όπως ενδεικτικά είναι τα Δωδεκανήσων, οι Κυκλάδες, ο Βόλος και οι Βόρειες Σποράδες, η Θάσος, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η νοτιοανατολική και βορειοανατολικής Πελοπόννησος, η δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, ενώ οι επιθεωρητές είναι άμεσα διαθέσιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί οπουδήποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα