Απολογήθηκε μέσω YouTube ο Τζόνι Ντεπ για τα σκυλάκια-σκάνδαλο

Ο Johnny Depp και η σύζυγός του, Amber Heard κατέγραψαν και δημοσίευσαν ένα YouTube βίντεο όπου εκφράζουν τις "τύψεις" που τους διακατέχουν για την "αμέλεια" που έδειξαν απέναντι στο νόμο στο τελευταίο τους ταξίδι στην Αυστραλία το 2015. Το Χολιγουντιανό ζευγάρι βρέθηκε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας "Πειρατές της Καραϊβικής", παρέα

όμως με τα Yorkshire terriers τους, Pistol και Boo, τα οποία φαίνεται να "εισέβαλαν" παράνομα στην χώρα.


Χωρίς τα σωστά χαρτιά και την γραφειοκρατία να έχει ικανοποιηθεί, το περιστατικό προκάλεσε την ενόχληση του Υπουργού Γεωργίας της Αυστραλίας, ενώ τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για "πόλεμο κατά των terriers".


"Οι Αυστραλιανοί είναι μοναδικοί, ζεστοί και ευθείς άνθρωποι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. "Αν δεν σεβαστείς το νόμο τους, θα σου το εκφράσουν έντονα."

Ο Υπουργός Γεωργίας, Barnaby Joice, που πλέον εκτελεί και χρέη αναπληρωτή πρωθυπουργού, προκάλεσε σάλο όταν εξέφρασε την επιθυμία να κάνει ευθανασία στα σκυλιά και πως δεν θα έπρεπε να εξαιρεθούν από καραντίνα επειδή ο Depp ψηφίστηκε -εις διπλούν- ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή.

Ο Depp ύστερα αποκάλεσε τον υπουργό "ιδρωμένο και με μεγάλο στομάχι Αυστραλό". Ο Joyce κατέφυγε στο δικαστήριο την Δευτέρα δηλώνοντας πως οι αυστηροί νόμοι της Αυστραλίας περί καραντίνας είναι απαραίτητοι για την διατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα