Wyndham: Πλάνο για 20 νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Βαλκάνια

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με μία νέα συμφωνία προχωρούν ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group με περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο και η Zeus International, η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων.

Το νέο πλάνο προβλέπει τη συνεργασία

των δύο πλευρών για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, τα επόμενα ξενοδοχεία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εντός του 2017 είναι καταρχάς στο πρώην ξενοδοχείο Poseidon στο Λουτράκι, το Wyndham Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 207 σουίτες και bungalows. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, στην περιοχή της Βραυρώνας, το Wyndham Garden Attica Riviera (πρώην Aqua Marin) με 130 δωμάτια καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera (πρώην Mare Nostrum) με 352 δωμάτια.

Σύμφωνα με τον κ. Geoff Ballotti, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wyndham Hotel Group, "η τεχνογνωσία της Zeus International στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των brands μας στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο ".

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: "Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας αλλά και για τον Ελληνικό τουρισμό καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα