Είσαι ικανοποιημένος με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Ξέρεις ότι το 91% των ασφαλισμένων στην Anytime, βάσει έρευνας δηλώνει ευχαριστημένο από την ασφάλισή του;

Ποιοι είναι οι λόγοι που συμβάλλουν σε αυτό;

Η άψογη εξυπηρέτηση, η εύκολη πρόσβαση στο www.anytime.gr, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, συμβάλλουν ώστε η Anytime να έχει ικανοποιημένους πελάτες.

Και όλα αυτά με την εγγύηση και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.

Η

εμπειρία σου με την Anytime θα είναι μοναδική!

Εύκολος και απλός τρόπος να υπολογίσεις τα ασφάλιστρά σου στο www.anytime.gr, όπου μπορείς να ενημερωθείς για τα διαθέσιμα προγράμματα και τις ισχύουσες προσφορές.

Επιλογή του προγράμματος που σε ενδιαφέρει και παραλαβή του συμβολαίου στο e-mail σου την ίδια στιγμή.

Το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό της Anytime είναι πάντα στο πλευρό σου, 24 ώρες το 24ωρο: από την ασφάλιση του αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Μπορείς να επωφεληθείς άτοκες δόσεις, μόνο από €11/μήνα.

Στη διάθεσή σου είναι τρία ολοκληρωμένα προγράμματα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Ασφαλίσου τώρα, μόνο από 11€/μήνα.
Πάρε τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα