AVIS: Διαδρομή επιτυχίας σε δύσκολες εποχές

Το 2016 ήταν μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την Avis. Η μεγάλη εταιρεία μίσθωσης οχημάτων ξεπέρασε όλους τους στόχους της, με αποτέλεσμα την ενίσχυση την ηγετική της θέση, παρά τις σημαντικές δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας και τις συνεχείς ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας.

Οπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Ταπραντζής, «συνεχίσαμε να επενδύουμε στους πυλώνες της ανάπτυξής μας, τους ανθρώπους μας,

την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την αναδιάρθρωση του δικτύου μας, με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, ανανεώσαμε τον στόλο μας με 3.000 νέα αυτοκίνητα, ενώ οι συνολικές μας αγορές αυτοκινήτων ξεπέρασαν τις 8.000. Πλέον διαθέτουμε τον νεότερο και πιο σύγχρονο της αγοράς και έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε κάθε απαίτηση των πελατών μας.

Εγκαινιάζουμε συνεχώς νέους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, ενδυναμώνουμε την παρουσία μας σε όλες τις περιοχές με σημαντική τουριστική κίνηση και σε μια εποχή δυσμενή για την απασχόληση στη χώρα αυξήσαμε το προσωπικό μας κατά 7,5%, στα 355 άτομα. Παράλληλα, ολοκληρώσαμε τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων μας με αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών που στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας». Και προσθέτει: «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται από τους πελάτες μας και συνεχίζουμε να διακρινόμαστε ως η εταιρεία με τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης 83% (TNS Customer Satisfaction Index) στον κλάδο μας, ενώ παράλληλα κερδίζουμε βραβεία και διακρίσεις.

Η Avis βραβεύτηκε ως True Leader από την ICAP, ως η καλύτερη εταιρεία στον κλάδο της. Βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας, με επενδύσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ σε υποδομές και εξοπλισμό και τα 160 εκατ. ευρώ σε εκσυγχρονισμό του στόλου μας, η Avis ξεχωρίζει και σε διεθνές επίπεδο, αφού στο διεθνές συνέδριο της Avis Budget EMEA διακρίθηκε μεταξύ 22 χωρών ως εταιρεία-πρότυπο γρήγορης αναδιοργάνωσης και ταχείας ανάπτυξης».

Η AVIS εκτιμά ότι το 2017 θα είναι μία ακόμη θετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, με αύξηση των διεθνών αφίξεων, αλλά και δυσκολίες στον τουρισμό κρουαζιέρας. Και ο κ. Ταπραντζής αναφέρει σχετικά: «Πιστεύουμε ότι η οικονομία θα αρχίσει σταδιακά να ανακάμπτει δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στην αγορά μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων. Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας με στόχο την ενίσχυση των μεριδίων μας στην αγορά. Αντιμετωπίζουμε και το 2017 με αισιοδοξία και θα επιμείνουμε στην επίτευξη των στόχων, ενισχύοντας έτσι τη συμβολή μας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Πιστεύουμε ότι η Avis μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση σε μια εποχή ιδιαίτερης δυναμικής αλλά και προκλήσεων για τον ελληνικό τουρισμό».

Αναδημοσίευση από την ειδική έκδοση Business Stories του Πρώτου Θέματος (1η Ιανουαρίου 2017)

Keywords
Τυχαία Θέματα