Scarlett Johansson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της – Χεράκι χεράκι στο πάρτι μετά την πρεμιέρα

13:18 14/6/2023 - Πηγή: InStyle

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν η Scarlett Johansson και ο σύζυγός της, Colin Jost, στο afterparty της πρεμιέρας του Asteroid Cite στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο το περισσότερο. Οπότε αυτή η κοινή εμφάνιση

στο πάρτι μετά την πρεμιέρα ήταν μία ωραία ευκαιρία για να δούμε το αγαπημένο ζευγάρι, που αποχώρησε κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Scarlett Johansson & Colin Jost Hold Hands Leaving 'Asteroid City' Premiere Afterparty in NYC pic.twitter.com/udpuz8J2HW

— Maurizio Glovia (@MaurizioGlovia) June 14, 2023

Scarlett Johansson and Colin Jost leaving the ‘Asteroid City’ after party in New York pic.twitter.com/b91Osw4AFv

— scarlettphotos (@scarjophotos) June 14, 2023

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση ήταν στο Φεστιβάλ των Καννών όπου για άλλη μια φορά το ζευγάρι έμοιαζε ερωτευμένο και η Scarlett Johansson ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η σταρ μιλώντας στο CBS Mornings αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Jost. “Δεν δηλώνω ότι ξέρω τίποτα γι’ αυτό… Γελάμε πολύ, επικοινωνούμε μεταξύ μας και τσεκάρουμε ο ένας τον άλλον. Είμαι παντρεμένη με έναν συγγραφέα- αυτός είναι συγγραφέας κωμωδιών. Μερικές φορές μπορεί να μπει πολύ στο μυαλό του, είναι κάπως εσωστρεφής. Εγώ είμαι εξωστρεφής, και έτσι νομίζω ότι το κλειδί για εμάς είναι να κάνουμε πάντα έλεγχο, να ρωτάμε στο τέλος της ημέρας: Πώς ήταν η μέρα σου;” επεσήμανε η Scarlett.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τον γιο του Cosmo Jost. Η Scarlett έχει, επίσης, την οκτάχρονη κόρη Rose Dorothy με τον Γάλλο δημοσιογράφο, πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac.

Keywords
Τυχαία Θέματα