Το πράσινο χρώμα πρωταγωνιστεί στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας

Φέτος τον χειμώνα εξακολουθούμε να φοράμε έντονα χρώματα στην καθημερινότητά μας. Άλλωστε ο καιρός δεν μας έχει επιτρέψει να νιώσουμε τον χειμώνα σε όλο του το μεγαλείο και οι θερμοκρασίες είναι πιο…ανοιξιάτικες. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην ισχύει σε όλο τον κόσμο αλλά αυτό που παρατηρούμε είναι μια κοινή πορεία σε ό,τι αφορά τα χρώματα που επιλέγουμε να φοράμε.

Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν πως το πράσινο είναι μια αγαπημένη τους επιλογή και το φοράνε τακτικά στις καθημερινές τους στιγμές.

Αν είσαι

αρκετά τολμηρή θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα πράσινο παλτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Ένα παλτό σαν και αυτό της φωτογραφίας θα σε κάνει να θες να δημιουργήσεις statement looks που ξεχωρίζουν.

Οι bold τόνοι κυριαρχούν για μια ακόμη σεζόν και ανυπομονούμε να τους ενσωματώσουμε στα everyday looks μας. Η fashionista της φωτογραφίας επιλέγει μαύρο στενό παντελόνι που συνδυάζει με πράσινο πουλόβερ, πράσινο tweed σακάκι και πράσινο τσαντάκι δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο.

Το neon πράσινο είναι ένα ακόμα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν. Φόρεσέ το με total black outfit, όπως κάνει η fashionista της φωτογραφίας και φτιάξε ένα κομψό look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι γούνες και τα shearling παλτό και jackets κάνουν ένα δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν και θέλουμε να τα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας ακόμα και στις πιο bold αποχρώσεις.

© Christian Vierig/ Edward Berthelot/ Jeremy Moeller/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα